Car DAVIO Dalilu u bazenu, nije mogla da dođe do daha! Drama u Šimanovcima, svi se uplašili za život Dragojevićke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.06.2022

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filip Car napravio je dramu Dalili Dragojević u večernjim satima.

Car DAVIO Dalilu u bazenu, nije mogla da dođe do daha! Drama u Šimanovcima, svi se uplašili za život Dragojevićke! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su žestoku svađu na bazenu, a u jednom trenutku Car je nju ubacio u bazen. Iako je na samom početku sve delovalo kao ljubavna igrarija u bazenu, sve se otrglo kontroli.

Naime, Car je nju sve vreme privlačio ka sebi, što je ona odbijala, te je počela da histeriše i vrišti. Filip to nije mogao da podnese pa ju je u dva navrata držao pod vodom, a ona je zapomagala, gušila se i molila Lepog Miću da joj pomogne. Nakon toga, Dalila je napustila bazen i uplakala otišla pod trem.

 

 

Inače, svemu tome je predhodila žučna rasprava. Filip je Dalili doneo ručak, a tokom svađe joj je rekao da ostavi njegov tanjir. Ona je besna ustala i razbila ga je.

- Ne zanimaš me, ti meni da kažeš da ti ostavim hranu. Od tebe mi ne treba ništa, ja sam debil što sam to prihvatila, klošaru jedan - prebacila je Dalila.

- A ako te ne ponudim, ti kreneš haos da praviš za stolom - nastavio je on.

- Odj*bi od mene! - nastavila je ona.

- Ja sam se za svoje greške pokajala. Znaš za šta još? Kad kažeš da ti je bolje gde te je neko razvljivao, bolje da sam ostala i ja tamo gde me niko nije ponižavao. Meni nije bilo žao braka. Ja pričam samo na kontu tebe i uvek ću da pričam tvojim jezikom - govorila je Dalila.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Blagoje

02.07.2022 10:00

Ovo mi liči na silovanje, mučenje i pokušaj ubistva.