PREBOLESNO Zadrugar se nameračio na izmučenu devojku svog druga: Zola hoće vrelu akciju sa Viki samo deset dana nakon ABORTUSA!

Autor:

Zadruga

30.06.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Muvaš ženu koja je išla na kiretažu kad ju je tvoj prijatelj Marko kukavički ostavio. P*cao bi je da je ona pristala, čudom se čudio Miki Đuričić dok je Lazaru Čoliću držao slovo

PREBOLESNO Zadrugar se nameračio na izmučenu devojku svog druga: Zola hoće vrelu akciju sa Viki samo deset dana nakon ABORTUSA!

Foto: Printscreen RTV Pink

Zadrugar Lazar Čolić Zola, najpoznatiji po turbulentnom odnosu s bivšom zadrugarkom Miljanom Kulić, našao se na stubu srama zbog toga što muva devojku svog rijaliti-prijatelja Marka Osmakčića, koji je nakon saznanja da je Viktorija Mitrović trudna kukavički ostavio i ozbiljnim pretnjama iz spoljnog sveta nastavio da je mučki prisiljava na abortus.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Zadruga 5

 

Nakon što je, pod svim pritiscima, pre desetak dana išla na kiretažu Zola se nameračio da skine drugu izmučenu devojku i na sve načine pokušava da je uveri u iskrenost svojih emocija. Osim što se i ona sama našla u čudu, cimeri su zgroženi Zolinim ponašanjem, a Miki Đuričić mu je očitao i bukvicu ne bi li mu doprlo do svesti šta radi, ali očito uzalud jer je Bosanac i posle njegovih reči nastavio po svom.

- Zola, ti muvaš ženu koja je izvršila abortus pre desetak dana, koja je bila s tvojim drugom - govorio je Miki Zoli da su njegovi postupci van pameti, a on je pokušao da skrene pažnju na Markov sramni čin:

- Ja sam prvi rekao da se poneo kukavički!

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola Zadruga 5

 

Đuričić je, ne obazirući se na njegove opaske, pokušao da mu dopre do svesti.

- Viki da je htela, ti bi se sinoć p*cao s njom - nastavio je Ðuričić, a Zola se nespretno branio:

- Šta da radim sad? Kvaran postupak i loš.

Miki se zatim obratio Viktoriji s očinskim tonom.

- Viki, ja sam tebi govorio da si ti za svoju situaciju sama kriva, ali si uradila pravu stvar - rekao je Miki, te nastavio da je savetuje:

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Viktorija Mitrović

 

- Devojko, ja znam da ti nemaš srama i da si slučaj koga boli ku*ac ko će šta reći. Povuci ručnu, život nije propao. Dete za ruku i beži u inostranstvo. Počni život iz početka. Ti si, ženo, od sebe odustala, a to je najgore. Izvedi nju na pravi put. Vredna si, možeš da se zaposliš gde hoćeš.

Zola je u svemu tome pronašao ugao iz kog može da se odbrani od osude zadrugara, pa je komentarisao da mu je Viki uzvratila naklonost i prihvatila njegovo udvaranje da bi se osvetila Marku.

- Može da se tumači da se ona druži sa mnom da bi napakostila njemu - zaključio je Zola.

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen youtube zadruga official

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

 

Iako su isprva negirali emocije, usledio je šok kada je Viki priznala da su ona i Zola prešli granicu prijateljstva. Naime, Zola joj je u dvorištu otvorio dušu i priznao šta oseća, a ona se iznenadila jer je mislila da je koristi samo da bi "uterao" Neveni.

- Ti si osoba koja, da me neko pita, bila bi poslednja da bih voleo da imam ovakav osećaj. Zbog situacije, a ne jer tebi nešto fali. Ovo je nešto najneugodnije što je moglo da mi se desi, ali ne mogu da se zaustavim - govorio je Čolić dok joj je izjavljivao ljubav, koju, kako kaže, ne može nikako da obuzda, a Viki je uz odobravanje dodala:

- A u isto vreme nešto najlepše!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading