Džehva oplela po Dalili i Caru, pa progovorila o Rešićki: "Pala je tako nisko, ali će moja SNAJKA pobediti" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Džehverović u emisiji ,,Minsko polje" kod voditeljke Jovane Ljubisavljević progovorila je o svim tajnama zadrugara!

Džehva oplela po Dalili i Caru, pa progovorila o Rešićki: "Pala je tako nisko, ali će moja SNAJKA pobediti" (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Goca Džehverović, kao mentorka Bele kuće u Šimanovcima, gostovala je u emisiji ,,Minsko polje" kod voditeljke Jovane Ljubisavljević, a tom prilikom otkrila je sve ono što kamere ne mogu da zabeleže. 

 

 

Ko je ove godine najviše pogrešio? 

- Mensur, ja ne krijem da nije on huligan, kulturan je, videla sam ga dan pre nego što je ušao, posavetovala sam ga neke stvari, ali ništa nije poslušao, da li se toliko zaljubio u Milicu... Finansijski je propao, on je i rekao da je imao planove za biznis, ali eto. Ja sumnjam da ona njega voli, mala je gledala i pratila, gledala je sve to, možda ja grešim, volela bih. Njoj je viši cilj da postane rijaliti zvezda. 

Ko vam je favorit?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović Zadruga

 

- Za te favorite, uvek nekako bude, prošle godine si mi bila ti. Ja sam morala da zauzem takav stav, da se ne bi osetilo ko mi je drag. Po svemu se izdvaja Dejan, onda bi trebalo Dejan. A kad bi gledala drugo, trebala bi moja snajka da pobedi. Sandra Rešić, stvarno je devojka vredna, radna, niko da joj ne kaže, uzeće da radi, to se nosi iz kuće. Ima znanje i zvanje, mislim da će nastaviti pevačku karijeru, da više ne ulazi u šesticu. 

O Dalili i Caru:

Republika

Foto: printscreen/twitter/zadrugaoffical

Anđelo Ranković i Sandra Rešić

 

- Ne mogu da verujem, da Dalila može sebi tako nisko da dopusti, ne možeš tako nisko da gaziš. Ima takvih osoba, ali to je ono 5 posto osobe da te neko maže govnima. Za mene tu nema ljubavi, ja sam za nežnost, romantiku, da šetaš sa dečkom, partnerom. Ona je takva, jednostavno takva, fatalnih žena, ona to voli, što joj lepo rekao Car da je k*čka. One misle da to tako muškarci vole, kao što je Car, ili što je bio Mladen Vuletić. Ja to nikada nisam razumela, možda sam malo konzervativna, ali ja to ne bih mogla da zamisli da moja deca tako žive. 

Goca o Gruji i prevari:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nikola Grujić i Mima Šarac

 

- Gruju znam još iz Zvezda Granda, i znam ga u pozitivnom svetlu. Kada je dolazio u restoran, gde sam ja bila, isto je tako bilo. Ali on je hteo da bude drugi Sloba, on je to isplanirao sto posto, on je dolazio da peva, dobar momak, tako sam ga videla, ali mislim da se zaljubio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading