Jelena Batos dobija pretnje SMRĆU zbog Rešićke: obelodanila sve prepiske, sadržaj poruka je UŽASAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.06.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivša zadrugarka Jelena Batos raskrinkala je fanove Sandre Rešić koji joj konstantno prete.

Jelena Batos dobija pretnje SMRĆU zbog Rešićke: obelodanila sve prepiske, sadržaj poruka je UŽASAN! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, RTV Pink printscreen

Bivša zadrugarka Jelena Batos žestoko je oplela po pevačici Sandri Rešić, zbog koje joj sada prete smrću.

Naime, Jelena ja na Instagramu podelila pregršt prepiski koje su joj stigle od brojnih fanova rijalitija. ''Jeco carice šta kažeš za Martu i Anđela?'', ''Baba Marta našla dečka!'', ''Molim te gledaj ovo foliranje, majko moja, kakva gluma...'', samo su neki od komentara gledalaca koji su stigli na adresu Jelena Batos, a onda je usledio njen komentar.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos 

 

- Telefon mi se usijao. Jutros kada sam ustala mislila sam iskreno da je neko umro. Tonu poruka! Bila sam jako zauzeta privatnim životom i nisam imala vremena da pratim klipove, a ni da budem aktivna ovde. Okej sam, nije mi se ništa desilo. Uskoro objavljujem sve što sam obećala - počela je Jelena, pa nastavila:

- Što se tiče ove veze Marta je pred kraj izabrala (osobu sa kojom je već bila napolju, za kog zna da je švaler i da je svaka devojka pustila suze zbog njega) pravu osobu za pravljenje žrtve nje. Uskoro ćete gledati ''osuđenu'' ljubav i njene glumačke suze da bi je dovela do trona jer "ugoržen prijatelj" nije upalio. Ne zaboravimo da je ova žena završila za glumicu i radila kao glumica, ovo su pravi potezi pred kraj rijalitija za pobedu i pranje da se svake godine kači kao uteha za zauzete muškarce, i onda plače kako su je odbacili kao prijatelja. Živi bili pa videli! Sada idu grupe podrške, pa onda suze i patnja. Kada izađe, puniće klubove ženama koja će saosećati sa njom "nesrećne u ljubavi" jer ovih 15 godina glasom nije uspela. Sve je taktika za kraj i izlazak - poručila je bivša zadrugarka, a onda objavila prepisku gde joj Sandrini fanovi prete smrću.

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram

 

"Samo da vam pokažem kako meni Sandrini fanovi prete smrću", napisala je Jelena.

Komentari (0)

Loading