Car iz Zadruge poslao Maji poruku? Marinkovićeva se ODALA, spremna da mu OPROSTI? (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.06.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se činilo da je ljubavnoj priči Maje Marinković i Filipa Cara davnih dana došao kraj, veliki su izgledi da će odmah po njegovom izlasku iz "Zadruge" obnoviti romansu!

Car iz Zadruge poslao Maji poruku? Marinkovićeva se ODALA, spremna da mu OPROSTI? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

Filip Car se pre nekoliko dana prisetio svoje i Majine ljubavi tokom uspomena, gde je video njihove blistave, ali i one turbulentne trenutke. Posebno mu je privukao pažnju deo snimka gde se ljube, uz pesmu "Supermen" Dina Merlina i Željka Joskimovića, koju je nakon toga i naručivao na žurci. Ništa od ovoga ne bi bilo vredno pominjanja, da se nije oglasila Maja Marinković i sve ostavila u rebusu. 

 

Foto: Instagram/majamarinkovic

Maja Marinković na Instagram

Maja je u gluvo doba noći na svom Instagram storiju podelila romantičnu fotografiju muškarca i žene i to ni manje ni više nego uz pesmu "Supermen" koja je oslikavala njen i Carev ljubavni odnos. Mnogi su ovo protumačili kao jasan signal Caru da ga čeka da izađe iz Bele kuće, a hoće li obnoviti svoju vatrenu romansu, videćemo uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mario

30.06.2022 13:33

Treba da budu zajedno.Divan par ona nevina i smerna a on dečko za primer.