Sanja Stanković otkrila detalje svog LEZBO iskustva: Ja sam MUŠKO u tim odnosima! (VIDEO)

Autor: Melina GVERO

Zadruga

29.06.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sanja Stanković progovorila je o prostituciji i o ljubavi sa ženama.

Sanja Stanković otkrila detalje svog LEZBO iskustva: Ja sam MUŠKO u tim odnosima! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Sanja Stanković

Sanja Stanković se pojavila na proslavi rođendana RED Tv-a i tom prilikom otkrila detalje iz svog života koji su interesovali mnoge, između ostalog zašto je povezuju sa prostitucijom, kao i kakvo joj je iskustvo sa ženama.

- Smešno mi je što žena koje su upletene u sve to nigde nema, ne znam zašto me upliću u to. Ja sam se ranije družila sa raznim ljudima i ženama i muškarcima. Bože moj, ja sam na javnoj sceni pet godina, šta god da je bilo o meni izašlo bi, pričali su katalog, cene, gde je to? Ničega od toga nema.

Foto: ATA Images

Sanja Stanković o prostituciji

Sanja je takođe otkrila i sa kim je bolje biti, sa ženom ili muškarcem, kao i kakvi su joj dalji planovi što se ljubavi tiče.

- U vezi sam i planiram da se ostvarim kao majka i želim muškarca pored sebe. Žena između dve žene je jača i posesivnija i to su malo čvrstije veze, ali pokušala sam, probala sam, nisam se pokajala, ali sam ja uvek govorila da više volim muškarce - priča Sanja i otkriva kakva je bila veza sa Matorom:

Foto: ATA Images

Sanja Stanković o ljubavi

- Ja sam bila muškarac u vezi sa Matorom, ona je mala maca bila sa mnom u četiri zida - Sanja je takođe otkrila i sa kime je lepše biti:

 

 

- Sa muškarcem.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Super Srbin

30.06.2022 00:53

Odvratno. Promocija najgoreg mogućeg tipa žene.