Irma POBEGLA iz Zadruge! RAZVALILA ogradu i zauvek napustila Belu kuću!

Autor:

Zadruga

28.06.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Irma pobegla sa najpoznatijeg imanja u Srbiji.

Irma POBEGLA iz Zadruge! RAZVALILA ogradu i zauvek napustila Belu kuću!

Foto: Youtube/Printscreen/

Zadrugarka Irma Sejranić jutros je pobegla iz rijalitija, tako što je razvalila drvenu ogradu. Naime zadrugarka je iskoristila priliku kada svi spavaju da realizuje svoj plan. Ona je prošla  kroz ekonomsko dvorište i završila van Bele kuće. 

Foto: Youtube/Printscreen/

Irma Sejranić

Razlog bežanja navodno je taj što joj je Dalila prethodne noći uzela cigarete, što Irma više nije mogla da toleriše, pa je tik pred kraj rijalitija ipak odlučila da pobegne.

Foto: Youtube/Printscreen/

Irma Sejranić pobegla

 

Na ovaj gest Zadrugarke su fanovi ovog rijalitija različito reagovali, pa dok su neki samo kratko rekli: "Putuj Selma", drugi tvrde da i ona ima pravo da traži šta joj treba i da čuva svoje stvari i da ne vide zbog čega bi Dalila bila iznad Irme i imala veća prava od nje.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

28.06.2022 18:47

Kaznite mahalusu, lazaru , amoralnu zenturacu , kradljivicu. Irmu vratite nazad , kao sto je vracana x puta i ona mahalusa a veliki Sef je nikad nije kaznio za bezanje, za fizicko nasilje nad ex muzem i nad partnerom , za lomljavu...Mahalusa je zasticena i privilegovana samo zato sto se kara sa partnerom pred kamerama. Uzas .

mishell

28.06.2022 23:35

Irma je jedna DIVNA osoba pobjegla zbog neuzvračene ljubavi od Dejana

Olja

28.06.2022 23:42

Zao mi je Irme...svi je napadaju!!a svi su gori od nje.Ma koji Dejan.Ona nije zaljubljena u odvratnog psiho-Dejana.Vratite Irmu!!!