Tara PREBILA devojku na splavu! Ša je spasao da ne ode u ZATVOR!

Autor:

Zadruga

28.06.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari napravili skandal u noćnom provodu.

Tara PREBILA devojku na splavu! Ša je spasao da ne ode u ZATVOR!

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov ponovo su obnovili vezu posle dužeg vremena, a prošlog vikenda napravili su haos na jednom beogradskom splavu! Kako smo saznali, Tara je pod dejstvom alkohola napala devojku koja je iz drugog separea gledala u repera, pa je i on morao da se umeša da bi ih razdvajao, da bi je posle sklonio i sakrio od policije.

- Tara i Nenad su bili u provodu s nekoliko prijatelja kad je izbio haos. Oni su sedeli u separeu i pili piće kada je Tara iznenada skočila i zaletela se ka devojci koja je bila za susednim stolom. Prišla joj je i uhvatila za ruku. Videli smo da joj nešto šapuće, pa smo prvo pomislili da se znaju odranije. Onda je Tara počela da je čupa, ta devojka je počela da se brani i svi smo krenuli ka njima. Baš ju je prebila, Nenad je počeo da ih razdvaja, bilo je strašno jer je obezbeđenje skočilo pošto se oko njih napravio krug - otkriva nam izvor koji je bio na licu mesta.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara se tukla zbog Ša

Kako smo saznali, Nenad je dobio nekoliko udaraca jer je bio u društvu napadnute devojke, pa su momci iz kluba pomislili da i on nekog udara.

- Ša je dobio nekoliko pesnica u predelu rebara jer su gorile mislile da se i on tuče, pa su neki momci objasnili da je pokušao samo da ih razdvoji. Taru su jedva odvojili od te devojke, ali je problem nastao tek kasnije jer se ispostavilo da je Tara napala ćerku jednog imućnog čoveka. Ta devojka je odmah pozvala policiju, rekli su da odmah stižu, pa je Nenad brzo platio račun i rekao društvu i Tari da brzo moraju da se sklone. Tara je bila pijana, nije htela da mrdne i samo je čekala da je puste da bi opet otišla da se bije, ali do toga nije došlo. Obezbeđenje je odmah reklo Nenadu da je bolje da idu, da su čuli da će da stigne policija, pa su se tad uputili ka izlazu. Rekli su da Tari ne gine pritvor - priča nam izvor i dodaje:

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Tara Simov se potukla u klubu

- Tara je dramila i vikala ispred kluba, Nenad je držao i govorio da se sabere jer će da napravi još veći problem, pa su ušli u prvi taksi koji je bio ispred splava. Za dlaku su pobegli od policije, koja je stigla ubrzo nakon što su otišli.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Republika TV

Tara Simov o tuči

Pozvali smo Taru da je pitamo za komentar, ali je ona kratko poručila da ne bi da priča previše na ovu temu.

- Neka klinka je gledala u Nenada i samo sam htela da joj skrenem pažnju. Nisam kriva što je prva počela da me vređa i dira. Sad je to nebitno, dok smo bili tamo, nije bilo policije - rekla je bivša zadrugarka.

Nenada grizla i šamarala na podu

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ša i Tara Simov svađa

Tara i Ša su u "Zadruzi", dok su bili u vezi, bili u žiži javnosti zbog svađa koje su imali, a koje su se svakodnevno završavale tučama. Naime, Simovljeva je Nenada do te mere udarala da mu je nanosila ozbiljne povrede zbog čega je on u više navrata morao da se sklanja iz spavaće sobe. Tara je na mesečnom nivou zbog nasilja kažnjavana nekoliko puta, da bi na kraju bila izbačena zbog agresije i lomljenja inventara po imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading