OD JAVNE BRUKE DO SREĆNE LUKE! Profitirali od rijalitija, rasturali brakove, pa našli ljubav svog života

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

25.06.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki od učesnika su definitivno u rijalitiju pronašli sreću. Iako su možda do nje prošli trnovit put, na kraju se isplatilo.

OD JAVNE BRUKE DO SREĆNE LUKE! Profitirali od rijalitija, rasturali brakove, pa našli ljubav svog života

Foto: Printscreen RTV Pink, ST/N.MUTIĆ

Sloba Radanovoć, Kija Kockar, Luna Đogani, Marko Miljković

Najveću buru u javnosti podigla je preljuba folk pevača Slobodana Slobe Radanovića, koji se u prvoj sezoni "Zadruge" smuvao sa Lunom Đogani iako je bio u braku s Kristinom Kijom Kockar.

Uprkos javnoj preljubi, on je po završetku rijalitija ipak profitirao. Ostao je i bez ljubavnice i bez žene jer se odmah nakon finala razveo od prve pobednice "Zadruge" Kristine Kockar, ali mu je cena tezgi naglo skočila i vrtoglavo počela da raste.

Foto: ATA Images

Sloba Radanović

Ubrzo je postao jedan od najtraženijih i najplaćenijih pevača, a svoju sreću je pronašao ne samo u poslu već i privatno pored nove devojke Jelene Đuričanin, sa kojom se u februaru ove godine na Dan zaljubljenih i venčao. Iako se isprva spekulisalo da je Sloba rasturio Jeleni brak, ubrzo se u medijima pronela priča kako Jelenin prvi suprug, s kojim ima dvoje dece, biznismen Igor Marković, koji živi i radi u inostranstvu, od početka podržavao vezu bivše supruge i Radanovića jer mu je najbitnije da je majka njegove dece srećna.

Foto: ATA Images

Kija Kockar

S druge strane, Slobina bivša supruga Kija možda još nije pronašla novu ljubav svog života, ali je zato i te kako profitirala na poslovnom planu. Nekadašnja stjuardesa ostvarila se kao pevačica, spisateljica, voditeljka, pa čak i glumica, te se veoma dobro pozicionirala u srpskom džet-setu. Najdeblji kraj iz ovog ljubavnog trougla izvukla je ljubavnica Luna Đogani, koja je preživela golgotu zato što je stupila u vezu s oženjenim pevačem, te su je mnogi direktno krivili da mu je i rasturila brak. Ona je neko vreme imala ozbiljne psihičke krize, dok su bivši supružnici napredovali u karijeri. Ipak, već u "Zadruzi 2", u koju je ušla kao pokajnica, posrećilo joj se. Srela je današnjeg supruga Marka Miljkovića, s kojim ima skladan brak i ćerkicu Miju, a osim što joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, ona se najviše pronašla u ulozi majke, u šta nije ni verovala da će se još ostvariti jer je započela pevačku karijeru.
Di-džej iz Brusa prvo je promenio profesiju nakon izlaska iz "Zadruge 2", kada je novac iz rijalitija uložio u privatni biznis, odnosno, pokrenuo modni brend, a zatim je zajedno sa Lunom razradio Jutjub kanal od kog odlično zarađuju.

Foto: Republika

Marko Miljković, Luna Đogani

 


Ovi zadrugari su se venčali i postali roditelji

Pored Lune i Marka, koji slove za najskladniji par koji je iznedrio rijaliti, posle turbulentnog perioda uspeli su da se skrase u porodičnom gnezdu u Svilajncu Nadežda Biljić i Tomislav Panić sa sinom Longom. Pevačica se posle burnih svađa pomirila i sa svekrvom, pa sada srećno i zadovoljno žive. Još jedan rijaliti-par opstao je i u stvarnom svetu. Maja i Alen Hadrović po izlasku iz "Zadruge 4" su se venčali i postali roditelji jednog dečaka, kome su dali ime Vuk.

Foto: ST/N.MUTIĆ

Maja Alen Hadrović

 

 

Njima su skočile cene nastupa posle rijalitija

Među učesnicima "Zadruge" dosta je i onih koji su se pre rijalitija bavili pevanjem, ali nisu to mogli adekvatno da naplate. Neki od njih su baš uspeli da podignu cenu i kvalitetno iskoriste to što su bili mesecima pred kamera, pa su sada mnogo traženiji i plaćeniji. Teodora Džehverović pre učešća u "Zadruzi 1" uzimala je od 200 do 500 evra po nastupu, a kada je izašla, cena joj je skočila na 2.500 evra. Kako je nastavila da ulaže u sebe, sada za tezgu uzme i od 8.000 do 10.000 evra. Nekadašnja zvezda "Granda" Mišel Gvozdenović takođe je uspeo da podigne honorar s nekih 600 evra na 2.500, dok je aktuelnoj zadrugarki Sandri Rešić još nakon učešća u prošloj sezoni skočila cena nastupa sa 500 na od 1.500 do 2.500.

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

 

Starlete profitirale

Stanija Dobrojević, Ana Korać, Tijana Ajfon, Aleksandra Subotić i Maja Marinković učešće u rijalitiju takođe su dobro unovčile. Poznato je da starlete žive od popularnosti na društvenim mrežama, na kojima im nakon 24-časovnog boravka raste broj pratilaca, ali i od reklama različitih brendova ili snimanja spotova. Neke su otišle i korak dalje, pa su postale vlasnice kozmetičkih salona i razvile biznis.

Foto: Republika/O. Bogdanović

Aleksandra Subotić

 


Posle "Zadruge" postali voditelji

Foto: Republika.rs

Milan Milošević

Mnogi su u rijaliti ušli kao anonimni, pa postali poznati. Pojedini su odlučili da budu voditelji, a jedan od njih je i Milan Milošević, koji je u "Zadrugu 1" ušao kao novinar, a kako je stavovima i šarmom osvojio srca publike, po izlasku iz rijalitija je postao jedan od omiljenih voditelja "Zadruge". Njegovim stopama išla je i Ivana Šopić, koja se nakon učešća u rijalitiju takođe proslavila kao voditeljka. Ona je karijeru započela na Red televiziji, a sada vodi "Zadrugu". Pobednica "Zadruge 4" Iva Grgurić odlučila je da se oproba kao TV lice, pa je jedno vreme vodila emisiju "Vremenska dijagnoza" na Red televiziji, ali je u međuvremenu odustala od voditeljskog posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Lili

25.06.2022 20:48

Sloba i Jeja najbolji

Stojan

27.06.2022 15:03

@Lili - Mafija devojko, mafija

Hahaha...

04.07.2022 15:31

@Lili - U čemu su najbolji? 🙉🤣🤣

Ljubica

25.06.2022 21:44

Može li neko da skrene oažnju Caru da suviše priča, jako je zamoran