OTKRIVENA ISTINA O MATEI L. IZ ZAGREBA: Franjo Osmakčić OBELODANIO sve, evo šta je URADILA Marku i čemu je KUMOVALA!

Autor:

Zadruga

25.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Franjo Osmakčić progovorio o Matei L. iz Zagreba!

OTKRIVENA ISTINA O MATEI L. IZ ZAGREBA: Franjo Osmakčić OBELODANIO sve, evo šta je URADILA Marku i čemu je KUMOVALA!

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko, Franjo Osmakčić

Nedavno je skandal tresao Zadrugu, kad je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franja, te je na morbidan način napustio Zadrugu.

Spekulisalo se prema raznim izvorima da ovo nije prvi put da porodica Osmakčić učini monstrizna dela.

Naime, u više navrata se uz prezime ove kontroverzne porodice pominje ime Matee L., koja je prvi put spomenuta nakon što je saznao da je Viktorija Mitrović trudna, a Marko je u rijalitiju sopstvenog oca nazvao monstrumom i uporedio ga s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom, te je apelovao na njega da "ponovi postupak" kao sa Mateom L. iz Zagreba.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko Osmakčić

- Kako se u medijima pisalo, pomenuta Matea je zatrudnela jako mlada sa Markom, ipak htela da zadrži bebu, ali je porodica "Mengele", na sve načine vršila pritisak na nju, pretili joj i ucenjivali kako bi podbacila i abortirala. Kasnije se došlo do infromacija da je Franjo Osmakčić navodno organizovao batine devojci koja je tada već bila u poodmakloj trudnoći. Pošto je Matea ušla u osmi mesec, abortus nije bio zakonski dozvoljen, pa se on odlučio na drastičniju meru i naterao je da pobaci na nasilan način - batinama - pišu mediji.

Sada se na internetu pojavila izjava Markovog oca, koji je spomenuo dotičnu Mateu L. iz Zagreba i otkrio bizarne detalje njihovog odnosa.

- Matea Lovrić, živela je u Prečkom, u Zagrebu. Bila je dve godine starija od Marka. Marko se bio zaljubio u nju. A ta Mateja ga je samo na drugačiji način rastrzavala. Da se borila za Marka, verovatno bi se izborila, tj. da ga je istinski volela kao i Marko nju, sad bi bili srećni u braku. Ja sam bio za sve samo da mi Marko bude legenda u tenisu. Puno mu je kumovala u neuspehu u tenisu, puno ga je koštala... - stoji u objavi Osmakčićevog oca, Franja.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading