ROLERKOSTER EMOCIJA! Ljubavni parovi na ispitu zbog uspomena s bivšima: Dalila ČUPALA KOSU zbog Carevog poljupca s Aleks, Dejan kao ROBOT! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zadruga

24.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki Šef je stavio na ispit sve ljubavne parove u "Zadruzi 5" tako što je organizovao emisiju "Gledanje uspomena", u kojoj su se puštali snimci zbog kojih su mnogi divljali gledajući partnere u zanosu s nekim bivšim ljubavima.

ROLERKOSTER EMOCIJA! Ljubavni parovi na ispitu zbog uspomena s bivšima: Dalila ČUPALA KOSU zbog Carevog poljupca s Aleks, Dejan kao ROBOT! (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen

Naime, prva je Dalila Dragojević izgorela kad je ugledala scene koje su zabeležene dok se njen rijaliti-dečko Filip Car zabavljao sa sadašnjom devojkom njenog bivšeg muža Dejana Dragojevića. Ona je kiptela od besa dok je prikazivan sočni poljubac Aleksandre Nikolić i kontroverznog Hrvata, a zatim i na kadrove njihove bliskosti u izolaciji.

- Ista ti je priča sa svima - zaurlala je na Cara ozlojeđena Dalila, koja je pobesnela kad je videla trenutnog dečka s bivšom.

Republika

Foto: Youtube Printscreen

Dalila Dragojević

 

Noć tokom koje su se češljale uspomene, kako iz prošlih sezona tako i iz ove sezone rijalitija, učinila je da se mnogi odnosi isteraju na čistac, što je podiglo nikad veću buru među ukućanima. Nakon sećanja na vezu Aleks i Cara puštena je i kompilacija fotografija Dalile s njenim bivšim momcima i mužem, dok je Filip menjao boje i izgledao kad da će svaki čas da se zaleti prema TV ekranu i razbije ga u paramparčad. Spustio je loptu tek kad su na red došli klipovi njihove ljubavne romanse u rijalitiju. Dalila je, poput zaljubljene tinejdžerke, upijala svaki njihov zagrljaj, poljubac, te su se i njene emocije smenjivale tokom gledanja snimaka.

Inače, Car je tokom puštanja klipova o Sanji Grujić stao u njenu odbranu, što je veoma pogodilo Dalilu, koja mu je to odmah prebacila:

Republika

Foto: Youtube Printscreen

Filip Car

 

- Kakva si ti pi*ka, kad treba da braniš druge, tu si, a za mene si prvi da me omalovažavaš!

Nakon video-priloga Dalilinih uspomena voditelj Milan Milošević je dao reč Dejanu Dragojeviću, koji se ponašao poput robota i nije pokazao baš nikakva osećanja, kao da ih uopšte i nema.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Nemam osećaj. Nije mi ništa probudilo, neki blam. Ne interesuju me ove stvari, prošao sam već ovo. Moje suze će meni najteže pasti, a možda i neće - rekao je Dejan, a onda se osvrnuo na klipove trenutne devojke Aleksandre Nikolić.

- Lepe uspomene, ništa se nisam iznervirao i ništa me nije poremetilo, većinu stvari sam znao - zaključio je Dejan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Mensur: Sramota me Miličine sramote zbog simuliranja seksa

Kad su se pojavili klipovi s fotkama Milice Veselinović, Mensur Ajdarpašić je već počeo da menja boje. Prvo su puštene fotke iz njenog detinjstva, koje su raznežile ukućane, čak je i Milica pustila suzu. Međutim, kada su se pojavili klipovi s eksplicitnim sadržajem - kako ona gura prst u usta, simulirajući oralni seks, što se mesecima pominjalo, a Milica uporno poricala, suze su stale, a Ajdarpašić je ispoljio gnev. Zadrugari su zanemeli kada su se pojavile i njene fotografije sa Vladimirom Tomovićem. Zelen u licu, Mensur je sve nemo posmatrao i hteo da propadne u zemlju. Kao šlag, na kraju, pušteni su klipovi najburnijih svađa Milice i Mensura, posle kojih im je ostao samo gorak ukus u ustima.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Mateja: Mina bi prestala da menja muškarce kad bih ja bio pored nje!

Najmanje iznenađen puštenim klipovima i uspomenama njegove trenutne devojke Mine Vrbaški bio je Mateja Matijević, koji je otkrio da ga, osim Minine prošlosti, najviše muči to što je u njenom klipu njegov najbolji drug.

- Pokušavao sam da nađem opravdanja neka za nju. Ne mislim da se promenila, smatram da ima želju da se promeni, njoj treba neko ko će biti uz nju. Da l' sam ja taj ili ne, to ćemo videti. Mene najviše muči to što je moj veoma dobar drug na ovom klipu - aludirajući na Mensura Ajdarpašića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Sandra i Anđelo priznali emocije


Na samom kraju emisije "Gledanje uspomena" prikazan je ljubavni klip Sandre Rešić i Anđela Rankovića, koji su pripremili njihovi fanovi. Zadrugari su ovacijama ispratili sve, a njih dvoje su izneli stav i planove koje imaju kada je njihov odnos u pitanju!

- On je mene šutnuo i otišao na drugu stranu. Lomim se i ne mogu da pređem preko nekih stvari, tako neke slike mi prolaze kroz glavu, koje ne mogu da zaboravim. Povredio me je i mnogo zasrao - rekla je Sandra, a onda se ubacio Anđelo:

- Deset puta bi bilo sve lepše da nismo kreteni koji su bežali od nekih stvari, ove sezone smo pokušali da održimo drugarski odnos. Kako god se ovo zakomplikovalo, hoću da radim na tome da se to očisti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading