IZVINJAVAM SE NJENOJ PORODICI: Osman Karić progovorio o ljubavi Stefana i pokojne Dijane, zaključao je na DNU SRCA, neka joj je VEČNA SLAVA!

Autor:

Zadruga

24.06.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Osman Karić progovorio o ljubavi Stefana i pokojne misice Dijane!

IZVINJAVAM SE NJENOJ PORODICI: Osman Karić progovorio o ljubavi Stefana i pokojne Dijane, zaključao je na DNU SRCA, neka joj je VEČNA SLAVA!

Foto: Printscreen RTV Pink, printscreen, Republika

Stefan Karić i Dijana Milojković, Osman Karić

Ljubav Stefana i pokojne misice Dijane bila je za anale, to je bila prava ljubavna idila i bajka, koju je Karić nakon njene smrti zaključao na dnu srca.

Opaka bolest sa kojom se misica borila nikoga nije ostavila ravnodušnim, a nacija je pratila njihovu vezu iz dana u dan. Stefana je u trenutku kada je Dijani opala kosa odlučio da i on obrije svoju glavu kako bi joj bio podrška.

Pre Stefanovog ulaska u treću sezonu burnog rijalitija "Zadruga", Dijana je izgubila borbu sa opakom bolesti, a on je u pomenutom rijalitiju otvorio svoju dušu i ispričao koliko je njihova ljubav bila velika.

Karić je imao priliku u uspomenama rijalitija da vidi svoju bivšu devojku na snimku. Sada je njegov otac Osman Karić otkrio u kakvom mu je sećanju ostala pokojna misica.

Foto: Instagram.com

Dijana Milojković i Stefan Karić

 

- Moram priznati da retko kad pričam o tome, pogotovo što su neki ljudi skloni da pričaju kako se mi Karići kačimo za tu priču. To jeste ljubav Stefana prema pokojnoj devojci Dijani. Kažu ne damo joj da počiva u miru. Iskreno naježim se na tako nešto, jer to ni u snu ne bi radili. Kažem opet ni u snu, jer da nismo pitani ne bi je pomenuli. Te se ovim putem izvinjavam njenoj porodici. Neka joj je večna slava i što lepši let nebeskim svodom! - počeo je priču Osman, a prenosi Pink.

- To je bila velika ljubav, za Stefana jedina i prava, koju do tada nije doziveo. Ljubav iz bajke kojom se u današnje vreme retko ko može pohvaliti. Dijana i ako teško bolesna nikada to nije pokazivala, bila je jaka devojka svesna svega ali se do poslednjeg dana borila kao lav. Više puta sam se i sam zapitao, rehoh u sebi, jer moguće da je devojka uvek nasmejana, jer moguće da je nikada nisam video zamišljenu, tuznu. Mada za Stefana to ne mogu reci. Bio je često zabrinut, uhvatio sam ga dosta puta samog dok leži na krevetu svoje sobe, gleda u plafon i razmišlja. Bio je svestan situacije, molio se Bogu. Negde u dnu duše imao tračak nade da će sve biti u redu. Došao je dan kada su mu se nade srušile, srce polomilo. Lutao je godinama u mraku, prestao da veruje u ljubav sve dok nije ugledao sjaj Sunca koje mu je opet zasijalo i dalo nadu u veru u ljubav u ponovni život, a to je sadašnja devojka Jovana Ljubisavljević. Naravno Dijanu je negde zaključao na dnu srca, gde će zauvek ostati - otvorio je svoju dušu Osman Karić.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 

 

Komentari (0)

Loading