Radio sam loše stvari Dalili zbog Sanje! Carevo ŠOK priznanje, ovo je prethodilo svađi sa Dragojevićkom

Autor:

Zadruga

24.06.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car progovorio je o odnosu sa Sanjom Grujić.

Radio sam loše stvari Dalili zbog Sanje! Carevo ŠOK priznanje, ovo je prethodilo svađi sa Dragojevićkom

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Filip Car, Dalila Dragojević, Sanja Grujić

Filip Car sinoć je stao u odbranu Sanje Grujić nakon što su je zadrugari napali. Dalila Dragojević, njegova partnerka, ovo je primila sa neodobravanjem.

U sklopu emisije "Uspomene" prikazani su periodi zadrugara, a najviše komentara je dobila Sanja.

- Evidentna je promena kod Sanje, od srednje škole, na fakultetu je promenila lični opis. Ne mogu da verujem da se ovde zapustila, higijenu ne računam , mislim na kilažu. Bila je svima duhovita, zanimljiva, izdržala bez odnosa toliko, i onda je rekla da je imala želju da učini to. Mislim da je sakrila kako nse oseća posle tog odnosa - rekao je Karić.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Filip Car Zadruga 5

 

- Ne znam zašto je to tako, možda jer se desdilo na taj način. Žaao mi je zbog toga, žao je i njoj. Malo smo popili, to se desilo. Mislim da sam mnogo lošeg naneo Dalili zbog tog odnosa sa Sanjom. Biću iskren, ne znam zašto se to nije očekivalo od Sanje. Ko je slušao Sanju, nije rekla da je časna sestra. Devojka normalna, mlada, ako je nju tad se*sualni odnos napravio kao lošu, onda ne znam šta da kažem. Nismo imali potrebu sutradan da nastavljamo komunikaciju. Ako je to jedino upečatljivo, ne znam šta bih onda rekao, nije moralna ona, nisam ispravan ja, al ne treba je zbog toga tako deklarisati - ispričao je Car.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Sanja Grujić u haljini

 

- Ne vidim zašto je jedna noć, obeleilo moije učešće za svih devet meseci. Na uspomenama su bili prababa, pradeda, tetka, baba, drugari, drugarice... Moj bivši momak nema nijednu društvenu mrežu - završila je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading