Nakon što je rekao da bez Dalile ne može, Carev najbolji drug se ODMAH oglasio: Pravu sliku ćemo tek videti!

Autor:

Zadruga

23.06.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji prijatelj FIipa Cara se oglasio nakon njegovih reči o Dejanu i Dalili.

Nakon što je rekao da bez Dalile ne može, Carev najbolji drug se ODMAH oglasio: Pravu sliku ćemo tek videti!

Foto: printscreen/instagram.com

Filip Car je danas iznenadio sve za crnim stolom, ali i javnost kada je rekao da je za njega Dejan Dragojević pobednik pete sezone ''Zadruga'', a onda istakao da su svi neiskreni i da Dejan zaslužuje pobedu ne zato što je javno prevaren, nego zato što je najviše pretrpeo tokom svih ovih meseci.

Republika

Foto: E-stock

Filip Car o Dejanu Dragojeviću

Nakon ovog njegovog izlaganja, Carev najbolji drug Bruno Uremović se oglasio i rekao da se slaže sa Filipom, a onda prokomentarisao i odnos sa Dalilom Dragojević.

- Filip je oduvek bio ljudina i dobar čovek, već mesecima sam govorio o njegovim kvalitetima. Vremenom, sve više se vidi kakav je kao osoba i koliko u biti nije iskvaren, iako često ima ishitrene i nekada loše reakcije... Malo ko bi mogao da se izdigne iz situacije u kojoj jeste i komentariše bivšeg muža žene sa kojom je, a pritom da živi sa njim u istom prostoru. Generalno se slažem sa njim, Dejan je svašta prošao i sve preživeo, dušu je ostavio u rijalitiju i zasluženo bi bilo kad bi pobedio - priča Bruno za Pink i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Bruno Uremović

- Što se tiče Dalile, videćemo pravu sliku jako brzo, kada budu izašli iz "Zadruge", a malo je ostalo do kraja - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rina

24.06.2022 07:29

Bravo Bruno,t si pravi prijatelj. Fiipa obožaao, iako ima bze reacje.Jednostavno to je on.Praedan je i čestit momak.Iksren.Zezator za medalju. Ima svoje fore koje nas ostavljaju bez teksta.Ne volimo ovu ku.avelku, loš je čovek, saoživa, nevaspitana,drska, alineka proba. pokazaće ona svoje pravo lice na svakom mestu.Prošla je sito i rešeto.Nema poštovanja ni prema kome, čak ni prema njemu.On je TOP mladić. Poozz za Hrvatsku

Vlada

24.06.2022 10:34

Galeb ne može biti veran.

Dušan

24.06.2022 13:02

Galebovi kao leptiri, lete sa cveta na cvet. Tako i galeb Car sa žene na ženu. Koliko ih je promenio do sada?