Anđelo zbog Teodore bio na LEKOVIMA? Ranković ne može da preboli pevačicu, preživljavao PAKAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.06.2022

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković priznao je kroz šta je prolazio zbog Teodore

Anđelo zbog Teodore bio na LEKOVIMA? Ranković ne može da preboli pevačicu, preživljavao PAKAO! (VIDEO)

Foto: ATA Images, TV Pink

Anđelo Ranković, Teodora Džehverović

Anđelo Ranković i Nikola Grujić Gruja nisu ni spavali, već su do ranih jutarnjih časova pričali o Grujinom odnosu sa Milanom Mimom Šarac, a onda se Anđelo dotakao i bivše devojke, Teodore Džehverović
 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđelo Ranković

- Ona neće da bude sa tobom, ne znam kako to ne možeš da shvatiš. Bila je na žurki, izlazi još malo, pisaće joj napolju 50 likova, mlada je, željna je svega, nije ona ku*va. Je*iga, rekao sam ti sto puta kada si ovde tako je. Ja sam Teodoru voleo ne znaš koliko, mi smo imali Zadrugoviziju i rekli smo da smo pobedili i da će napolju samo biti lakše... Kada smo izašli, sve te snađe. Tako će i tebi biti, ja ti pričam iz svog iskustva svađaćeš se sa njom stalno, bićeš na lekovima... Sednete u kafić, ima da joj piše sto likova, nećeš moći da se nosiš sa tim. Ja sam imao frke i svađe i nije nam bilo lako, a ti moraš da izgladiš odnos sa bivšom ženom, da se posvetiš deci. Imaš muziku i pored svega toga ti biraš da izađeš sa njom sa kojom si u katastrofalnom odnosu, a tražićeš utehu u njoj jer će neće zadovoljiti ni jedna druga... -  rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading