ISPOVEST VIKTORIJINE ĆERKE: Plašila sam se da će mi majka umreti na rukama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Milenković je 19-godišnja ćerka rok pevačice Snežane Mišković, koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga". Ona je samo za Rijaliti, prvi put za neke novine, progovorila o svom životu, ali i životu slavne mame, koji nije bio nimalo lak.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tara Milenković će4rka poznate pevačice Viktorije

Iako ti je mama jedna od najvećih rok zvezda bivše Jugoslavije, ti se nisi gurala uz nju kao ostala deca poznatih roditelja. Zašto?

- Nisam želela da se slikam, bila sam klinka kada je mama bila u prethodnom rijalitiju. Mama je želela da me zaštiti, da imam pravo detinjstvo.

Kako reaguješ kada je neko u rijalitiju napadne?

- Ranije, kada sam bila mlađa, želela sam da udarim svakoga ko dira moju mamu, bila sam dete. Sada sam sazrela, ali stvari se nisu mnogo promenile. Kad vidim da je neko napada, dođe mi da uskočim unutra i da je zaštitim od tih ljudi.

RepublikaFoto: Zoran TRBOVIĆ
Viktorija je bila i ostala najveća legenda srpske muzičke scene

Kada je Viktorija najopasnija, koja joj je slaba tačka?

- Mama je opasna kada joj neko udari na mene i na roditelje. Zabolelo me je kada je Jelena Golubović rekla mojoj mami da se lečila od zavisnosti.

Da li jednog dana sebe vidiš u rijalitiju?

Ne vidim sebe u rijalitiju, ali vidim se u svetu muzike. Imam želju da krenem maminim stopama. Prvo želim da završim fakultet, pa onda ima vremena za muziku.

Prvi put si ostala sama, sve stvari u vezi sa kućom su na tebi. Kako se snalaziš?

- Mama mi mnogo fali. Sve praznike sam provela sama. Sve je prazno kada nje nema tu. Navikla sam da s njom provodim vreme. Dobra strana mi je što će mi ovo pomoću da sazrim. Ovo nam dobro dođe da se malo odmorimo jedna od druge jer smo non-stop zajedno.

Kada si ušla u "Zadrugu", mami si rekla da ne plače i da bude jaka jer ste vas dve zajedno prošle i mnogo gore stvari. Na šta si mislila?

- Prošle smo mnogo težak period. Razvod, borba za starateljstvo. Izašla sam dosta jaka iz svega toga. Tada sam bila dete i teško sam podnela to što je tata hteo da me oduzme od mame. Izostajala sam iz škole.

Da li si se plašila da će te odvojiti od mame?

- Ne mogu da kažem da nisam strepela. Želela sam da budem sa mamom, a da tatu viđam. Na jednoj strani mama, na drugoj strani tata. Bila sam rastrzana.

Tvoja majka je imala velikih srčanih problema. Pamtiš li taj period?

- Kako ne, to je najgore u mom životu što se desilo. Jednom joj je bilo toliko loše da sam mislila da će mi umreti na rukama, samo se uhvatila za grudi i srušila. Dok nije došla Hitna pomoć, proveravala sam na svakih pet sekundi da li diše. Ne volim ni da se sećam tog perioda. Nadam se da se nešto tako nikada neće ponoviti.

Iako ti je mama rok pevačica, ti slušaš folk muziku. Da li njoj to smeta?

- Ne smeta mami jer i ona voli nekada da čuje narodnu muziku. Nekada je pogodi pesma, pa se isplače. Kada se seti nekog momenta iz života. Uvek se nađe neka pesma koja je podseti na nešto. Prvo što sam obožavala bila je pesma "Crno i zlatno".

Kako ona reaguje na tvoje pevanje?

- Ona se pravi gluva i ne reaguje. Jednom je čak izjavila da pevam dosta bolje od nje. Ona nije za to da uđem u svet estrade, ali ako budem želela, ona će me podržati.

Viktorija ima dosta kolega sa estrade. Ko vam pruža najveću podršku?

- Cakana je od maminih kolega uvek tu za nas. Ona je i mami najveća podrška. Za mene je tu u pola dana i pola noći. Cakana je veliki čovek.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Da li je Viktorija zaljubljena i ako nije, da li joj želiš da se zaljubi?

- Nije ona zaljubljena, ali ja bih volela da se zaljubi. Ona neće naći nikoga, mama se iživela. Imala je ljubavi koje je imala i ona misli da je sada red na mene, da ja bude srećna. Mama sama kaže da joj je dosta muškaraca.

Kakve ljubavne savete je tebi davala?

- Učila me je da ne smem da trčim za momcima, kao što sam radila kada sam bila mala. Jurila sam ih i izjavljivala im ljubav, a to ih je odbijalo. Uči me da budem damica. Ono što mi stalno govori jeste da je važno da volim i budem voljena.

Šta Tara misli o učesnicima zadruge?

Često šeruješ pesme Teodore Džehverović po društvenim mrežama, da li to znači da ti je ona, pored mame, favorit?

- Teodora mi se tako obradovala kada je videla da sam ušla kod mame na njen rođendan. Vrisnula je od sreće. Ona je prava mlada zvezda. Lepa je i lepo peva.

 Ko je mami najbolji prijatelj u "Zadruzi"?

To je njena Milica Dugalić. Ona je mami velika podrška i tamo i napolju. Mica je divna, porodična žena. Žena koja nema trunke zlobe u sebi. Ona nas uvek razveseli.

Kako komentarišeš muški deo zadrugara?

- Mama tamo ima super drugare. Bora je sjajan momak, Miki Đuričić je dobra osoba. On je urban lik, poznaje rok muziku, poznaje sve mamine pesme. Mislim da u njemu ima velikog drugara u rijalitiju.

Negativka Jelena Golubović napadala je tvoju mamu. Šta kažeš za nju?

- Nju ne primećujem. Zaobišla sam ja kada sam ušla kod mame da je vidim. Takva osoba ne zaslužuje nikakvu pažnju.

Maca je tvoju mamu nazivala strašilom. Šta kažeš za nju?

Moja mama zna da nije strašilo, ne peca se ona na takve gluposti. Maca je sada prestala da dira moju mamu jer je i ona sama uvidela koliko je Viktorija dobra osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

11.01.2018 08:07

E, sada te mama uci da mozes slobodno da se ugledas na Lunu, jer je nemoral sirenje ljubavi, a i sada je u modi u Srbiji.