Osmakčići poslali KRIMOSE kod bake Regine! Pretili da će je UBITI, Franjo poslao Viki JEZIVU poruku: Iseći ću ti stomak NOŽEM i dete ću ZADAVITI golim rukama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić i njegov otac Franjo poslali su krimose u kuću Viktorije Mitrović i pretili njenoj baki i ćerki.

Osmakčići poslali KRIMOSE kod bake Regine! Pretili da će je UBITI, Franjo poslao Viki JEZIVU poruku: Iseći ću ti stomak NOŽEM i dete ću ZADAVITI golim rukama!

Foto: ST/V. Lukić, Facebook.com printscreen, Zadruga Official youtube.com

Marko Osmakčić i njegov otac su pre nekoliko dana poslali manijake na kućna vrata rodnog doma Viktorije Viki Mitrović, koji su zapretili njenoj babi Regini Mitrović da će ubiti njenu ćerkicu i nju ukoliko Viki ne izvrši abortus.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/ST/V.Lukić

Osmakčići pretili Viktorijinoj porodici

Iako Osmakčić nije u Srbiji i trenutno se nalazi u Švajcarskoj, njegov otac Franjo Hitler, kako ga je sin nazvao, već je potegao veze koje ima u Srbiji da zapreti nesuđenoj snajki da ode da abortira bebu njegovog sina Marka, što je ona pod velikim pritiskom juče i učinila. Naime, on je sitnim parama platio neke kriminalce koje odlično poznaje da odu na kućnu adresu Viktorijine babe. Kako starletina ćerkica živi kod babe, oni su zapretili da će da ubiju dete ako ona ne ode na kiretažu, a Regini su rekli da se ne igra i ne pokušava da ih prijavi ili pozove novinare jer, u tom slučaju, mogu i nju da ubiju!

- Marko i njegova porodica, tačnije otac Franjo, to su veoma opasni ljudi. Oni su spremni na najgore stvari, na ono što niste gledali na snimcima iz crne hronike. Nije džaba sin oca nazvao Hitlerom, a svi znamo ko je bio Hitler. Ne znam kako je Viktorija mogla da nasedne na njegove lagarije i upusti se u ljubav s njim, pa još i dete da pravi s njim. Ono što ste gledali unutra kako je bije, šamara, davi, čupa i baca u bazen, to je ništa šta je on u spoljnom svetu radio devojkama, u kombinaciji s ocem Franjom. Tako su se i u ovom slučaju otac i sin uortačili da istrebe sopstveno začeće, bebu koju je Marko napravio Viktoriji pred kamerama Pinka. Da li vam je jasno kada oni čine sve da ubiju nerođenu bebu koja je njihova krv? Pa oni bi, da Viki nije abortirala, išli na to da je ona imala seks s nekim drugim u "Zadruzi" i da beba nije Markova. Toliko su spremni da idu. Ipak, obojica su posegla za agresivnim i ilegalnim metodama - počinje priču osoba bliska porodici koja je šokirala zemlju, region, ali i Evropu svojim lažiranjem smrti čoveka koji je živ i zdrav:

Republika

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Franjo Osmakčić poslao ljude u kuću Viktorije Mitrović

- Nakon što su lažirali smrt oca Franje, što se nije desilo nikada kod nas, oni se ne zaustavljaju i nastavljaju da seju seme zla. Kako se Viki pre abortusa inatila da će da rodi bebu i da će biti živa i zdrava, i sve iz inata Franji i Marku, oni su našli način da je ipak primoraju da ode na kiretažu: "Neće kurva da nosi naše seme, drolja nije dostojna jer je prostitutka smrdljiva. Takve ubijaju i bacaju pored puta, kao smeće. Tako će i ona da završi ako nastavi da se igra s nama. Moj sin je svetsko dete. Šmeker svetske klase, on je plava krv za tu seljančuru raspalu. Sad će da nas zapamte, i ona i njena baba smrduša", ponavljao je Franjo. Znala sam da sprema neko zlo. Obavio je nekoliko poziva preko aplikacije Telegram da ne ostanu dokazi. Sve je rešio u pet minuta. Bila sam u drugoj sobi, ali sam jasno čula da govori da će da uplati pare na račun, oko 2.000 evra, koliko su njih dvojica tražila: "Sad će kurve i njihovo malo kopile od ćerke da nas zapamte", bile su Franjove reči - nastavlja izvor Rijalitija koji se našao na licu mesta kada je zadrugarov otac besneo i sprovodio prljavi plan u delo.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Regini Mitrović pretili

Onda smo stupili u kontakt s osobom koja je bliska s Viktorijinom porodicom koji nam je ispričao kakva drama se odigrala u domu u Pločici:

- Ti mafijaši, narkomani, šta li su, plaćenici su upali kod Vikine babe Regine uveče u kuću, počeli su sve da lome i prete da će da ubiju malu unuku ako baba ne ode u Beograd u prostorije produkcije da ubedi unuku da izvrši kiretažu. Franjo je čak ostavio pismo za Viki, u kome piše da će lično da iseče njen stomak nožem i da će da ubije to dete golim rukama. Regina se tresla, a dva manijaka su joj opalila šamar kao opomenu, pala je kao pokošena. Nije smela ništa da prijavi niti će o tome pričati jer već preživljava ogromnu traumu. Nije smela da ode u Beograd da kaže unuci šta joj se desilo, plašila se za malu Vikinu ćerkicu. Ona je iste večeri zvala ljude iz produkcije i čula se s Viki. Kroz suze joj je, ostajući bez daha, ispričala u šiframa šta se desilo. Klela ju je grobovima prabake i pradeke da ode i abortira. Rekla je da se sprema zlo ako to ne uradi. Viki nije glupa, skontala je da se nešto užasno desilo. Vidite i sami koji je ishod. Ona je u nedelju uveče saopštila produkciji da ne želi da zadrži to dete i da je odmah ujutru odvezu na kiretažu. Čula sam da je plakala kao kiša. Babi Regini je mnogo loše. Ako ovo preživi, ima da živi sto godina. Nadam se da su Osmakčići srećni, nek im se sve zlo vrati.

VIKI NA KIRETAŽI, OSMAKČIĆ DELIO SNIMKE GDE JE BIJE I MALTRETIRA!

Viktorija Mitrović juče je napustila "Zadrugu" da bi otišla na abortus i rešila se bebe koju je začela s Markom Osmakčićem. Ona je odlučila da prekine trudnoću i dete voljenog momka ne donese na svet jer je bila pod velikim pritiskom i gnusnim pretnjama njegove porodice, tačnije oca.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Viktorija Mitrović na abortusu

U trenutku kada je Viktorija abortirala u jednoj klinici Marko je na Instagramu delio stori s video-snimkom na kom su prikazane sve njegove tuče s Viktorijom, kao i ostalim zadrugarima, uz opis: "Deo pakla koji je prošao", predstavljajući sebe kao žrtvu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić tuče Viktoriju Mitrović

Kao što je već poznato, on je napustio rijalitiji zbog navodne očeve smrti. Na dan zakazane sahrane otkriven je sraman čin porodice Osmakčić, koja je lažirala smrt Franja Osmakčića. Ovaj monstruozan korak porodice Osmakčić ispratio je ceo region i izazvao burne reakcije.

Viki: Ubila bih se da je Franjo umro zbog mene!

Viktorija Viki Mitrović pre abortusa otvorila je dušu o trenutnom osećaju koji ima i strahu od porodice Osmakčić. Ona je priznala kako se osećala kada je saznala za lažnu smrt Franja Osmakčića.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Viktorija Mitrović i Franji Osmakčiću

- Srce je počelo da mi lupa kada sam čula da je preminuo, smatrala sam se odgovornom. Ubila bih se da sam ja kriva. Nije mi bilo prijatno. Mislila sam da je on izašao iz nekih drugih razloga, ali kada sam čula da je to bila lažna sahrana da bi se Marko sklonio od mene, to mi je bilo još gore. Potresla sam se, izgubila sam dah - rekla je Viki.

Marko: Franjo nije naudio Matei!

Marko Osmakčić je na Jutjub kanalu objavio video dugačak preko sat vremena u kome govori o svemu što se dešavalo u "Zadruzi" i nakon njegovog bega. On je prao oca od navoda da je njegovu bivšu devojku Mateu isto primorao da abortira njegovu bebu.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko Osmakčić o Matei L.

- Ja sam išao na lep način da joj kažem: "Viktorija, molim te, abortiraj." Nije htela. Ja sam u toj nemoći, u toj iscrpljenosti, pogubljenosti našao način da je malo zastrašim i blefiram. Tada sam se pozivao na oca, rekao da je moj otac najgori, da je psihopata, rekao sam mu da uradi ono što je 2016. uradio Matei L. Znate šta se tada desilo? On je uzeo mobilni i napisao dve poruke: "Slušaj, ženska glavo, ostavi mi sina, goni se u onu stvar, odje*i od njega da se ja ne bih morao tu upetljati", čovek je samo malo zastrašio. Toj Matei ne fali dlaka s glave - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading