OTKRIVENO ko je Osmakčiću bio VEZA za ULAZAK u rijaliti: Evo koji HONORAR je izgubio nakon LAŽIRANJA očeve smrti, svi DETALJI Markovog UGOVORA sa ZADRUGOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmakčić otkrio detalje ugovora sa produkcijom!

OTKRIVENO ko je Osmakčiću bio VEZA za ULAZAK u rijaliti: Evo koji HONORAR je izgubio nakon LAŽIRANJA očeve smrti, svi DETALJI Markovog UGOVORA sa ZADRUGOM! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko, Franjo Osmakčić

Marko Osmakčić otkrio je da je na svom jutjub kanalu detalje sa produkcijom koje je malo ko znao.

Naime, Marko Osmakčić je ugovor potpisao ugovor na deset meseci, a onda je šokirao vrtoglavim honoraru koji je trebalo da dobije za svoje učešće u petoj sezoni "Zadruge", ali je zbog skandala i lažiranja smrti oca Franja izgubio.

Nakon lažiranja smrti oca i napuštanaj rijalitija televizija "Pink" će od njega na sudu potražiti 50.000 evra. Marko je otkrio kako je ušao u rijaliti, kao i koliki je honorar imao, a koji je izgubio zbog skandala.

Republika

Foto: youtube printscreen

Mina Vrbaški

 

- U "Zadrugu" ušao preko Mine Vrbaški, tačnije preko jedne svoje jako dobre prijateljice, koja je trebalo da uđe sa mnom, međutim ona nije ušla - rekao je Marko u videu koji je objavio na svom Jutjub kanalu.

- U kontakt sa produkcijom sam ušao preko Mine, čuo sam se sa njima i došao u Beograd dva-tri dana pre samog početka i tu je sve počelo. Ja sam došao da se malo promovišem zabavim, mlad sam, lud sam.

- Došao sam tamo u produkciju da potpišem ugovor. Potpisao sam honorar za deset meseci, kao novi učesnik, kao anonimus za nekih 50.000 evra, to je u principu sasvim okej, ništa preterano, ni malo, ni puno. Ja za sve ove mesece nisam dobio ni dinar - otkrio je Marko, prenosi Kurir.

Inače, pored lažiranja očeve smrti, Osmakčić je pokazao i svoju naislnu stranu prema učesnicima Zadruge, kao i svojoj partnerki Viki Mitrović, koju je tukao, a dok je bila u drugom stanju udario joj je šamar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

21.06.2022 19:50

Zadruga puna kriminalaca i javnih ženskinja.