Dušica Jakovljević FRAPIRANA zbog lažiranja smrti Markovog oca: I meni su PRAVILI UMRLICU

Autor:

Zadruga

20.06.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević podsetila je javnost da je i njoj napravljena lažna umrlica.

Dušica Jakovljević FRAPIRANA zbog lažiranja smrti Markovog oca: I meni su PRAVILI UMRLICU

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević

Voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević, imala je svojevremeno velikih problema zbog rijaltiija.

 Morbidni postupak fanova rijalitija je bio taj da su Dušici pre nekoliko godina napravili umrlicu, pa je sada prokomentarisala potez porodice Osmakčić koji su lažirali smrt glave porodice, Franja Osmakčića.

Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević voditeljka

 

- Ja ću vam reći jednu stvar, meni se desila slična sitacija. Naime, u prvoj sezoni Zadruge neko je napravo umrlicu sa mojim likom. Fanovi ili antifanovi određenih učesnika, nije više ni važno. Ja to nisam doživela lično, bila sam naviknuta na celu tu famu, haos koji se dešavao. Međutim, ljudi oko mene su bili strašno uznemireni, prijatelji, članovi porodice su bili jako uzdrmani time. Mene je ova vest za Marka i njegovu porodicu zatekla na putu i prosto nisam mogla da verujem - ispričala je Dušica za Informer.

Voditeljka je opisala ono što se dešava prethodnih dana sa Markom Osmakčićem.

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko i Franjo Osmakčić

 

- Pratila sam iz minuta u minut portale, znam da su i kolege bile u velikom šoku. Nisu mogli da veruju da neko može time da se bavi koji god da je povod u pitanju, da naprave umrlicu svesno živom čoveku. Ne znam da li su bili svesni šta će se pokrenuti zbog svega onoga što je izrečeno u rijalitiju, da će se dići velika prašina. Nisu samo mediji željni istine, običan narod isto želi da sazna pravu istinu. Mislim da je ovo što se dešava prethodnih dana veoma monstruozno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading