Drogirana si i otečena od alkohola! Maja Marinković URNISALA Čaprićevu: Seljančuro iz RURALNE sredine!

Autor:

Zadruga

20.06.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković žestoko spustila Sandru Čaprić.

Drogirana si i otečena od alkohola! Maja Marinković URNISALA Čaprićevu: Seljančuro iz RURALNE sredine!

Foto: ST/V. LUKIĆ/ATA images

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić, šokirala je nedavno kada je izjavila da njene bivše cimerke Maja Marinković i Anja Todorović konzumiraju nedozvoljene supstance, pa se dotakla i odnosa Maje i Marka Janjuševića Janjuća. Nakon svih ovih teških reči, Maji je pukao film, te ju je žestoko spustila.

- Što se tiče ove bolesnice, psihopate, opterećene sa mnom, mojim likom i delom, što se da primetiti, sve ovo radi iz nemoći, jer je odbijena. Meni je žao, ali ja nisam kriva što Janjuš neće da bude sa njom, njihov odnos mene ne zanima, ali ne znam zašto mene meša u celu tu priču. Za ove laži koje iznosi ce biti tužena! Devojka je očigledno psihički poremećena. Želi reklamu preko mog imena, sve vam govori o tome što je mene pozvala na njen rođendan, na koji naravno nisam otišla, niti imam šta da tražim tamo sa takvim profilom ličnosti - rekla je Maja za Pink i dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković

- Muka mi je više od ove priče, jadna je, da dalje ne može. Ja znam da Jaško boli, ali isto tako ja nisam kriva što sam ja, kao što je već rekao, institucija za ovu seljančuru iz ruralnih sredina. Dalje se ne bih bavila ovom temom, vidimo se na sudu za ovakve lažne dezinformacije koje je iznela. Toliko o tome... - nastavila je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Maja Marinković o Sandri Čapić

- Vidi se po njenim pokretima i gestikulacijama da ne može da poveže jednu rečenicu, da je vidno drogirana i otečena od alkohola. Strašno za jednu mladu devojku. Ne znam šta bih dalje rekla na to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading