Viktorija otkrila da su Osmakčića ZLOSTAVALJALI vršnjaci: Markov otac je NOŽEM pretio deci u Albaniji!

Autor:

Zadruga

19.06.2022

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović ispričala nepoznate detalje o Osmakčićima.

Viktorija otkrila da su Osmakčića ZLOSTAVALJALI vršnjaci: Markov otac je NOŽEM pretio deci u Albaniji!

Foto: Printscreen RTV Pink, Printscreen Instagram/markoosmakcic

Viktorija Mitrović, dole Marko Osmakčić, Franjo Osmakčić

Viktorija Mitrović razgovarala je sa ocem svog nerođenog deteta Markom Osmakčićem, koji izgleda da nije imao lako detinjstvo.

Čini se da je u jednom periodu Marko bio žrtva vršnjačkog nasilja. Njegov otac Franjo Osmakčić je reagovao ovom prilikom i zapretio deci koja su maltretirala njegovog sina.

- Ima jedna situacija koju mi je Marko ispričao, njegov otac je bio bajker, da je otišao sa nožem u Albaniju kod dece koja su zlostavljala Marka, i posle ta deca nikad više Marka nisu zlostavljala na ulici, u širokom luku su ga zaobilazila kada su ga srela - otkrila je Viktorija u Premijera vikend specijalu.

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Franjo Osmakčić Markov otac

 

Viktorija je u drugom stanju ali razmišlja da li da rodi dete.

- Ne želim da on postane otac mog deteta, ali svako živo biće mora da odlučuje, ja nosim to dete, ja sam to svesno uradila, dete to nije došlo iz silovanja, nego iz odnosa koji traje devet meseci. Kod kuće imam dete, znam kakav je osećaj, zato se dvoumim. Sve mogu da razumem, javnost, zaštita, ali taj strah je u meni, odlučila sam da tu trudnoću ostavim, za 20 dana bih bila kod kuće, stalno bih bila u strepnji, koja mi nije potrebna. S obzirom da kod kuće imam dete, ne bih sebe dovodila u tu situaciju. Osećam se prazno, jako mi je teško da u ovom prostoru donosim takve odluke, mislim da je za mene rijaliti gotov, TV Pink mi nije kriv što se meni dešava, zahvalna sam im. Nisam znala s kim sam bila ni s kim imam posla. Mislim da je taj čovek morbidan.

Foto: Printscreen RTV Pink

Viktorija Mitrović

 

- Nisam bila bajna i sjajna, ali sam radila iz besa, povređenosti. Tužiću ga za pretnje koje je meni on uputio. Mislim da hoću i da će oni biti mirniji. Ja neću biti mirna, nije mi dobro uopšte, duže vreme će me to mučiti, šta sam napravila ulazeći u odnos sa osobom 9 meseci. Ne želim da ga vidim, kada bih ga videla, krenula bih da plačem, da se tresem i pobegla bih. To bi bila očekivana reakcija od mene, ne želim da ga vidim ni čujem, ne treba mi za života više. Što se tužbe tiče, dobiće je Marko, zbog ultimatuma koji mi je postavio i pretnji - zaključila je Viktorija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović Marko Osmačić

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading