"Među prvima sam znao da mu je OTAC ŽIV!” Zverka raskrinkao Osmakčića, otkrio sve o pozivima sa Markom, pa udario na Kristijana! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.06.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar za Republiku je otkrio da se čuje sa Markom Osmakčićem.

"Među prvima sam znao da mu je OTAC ŽIV!” Zverka raskrinkao Osmakčića, otkrio sve o pozivima sa Markom, pa udario na Kristijana! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official, Republika/O.Bogdanović

Marko Osmakčić, Aleksandar Bogunović Zverka

Aleksandar Bogunović Zverka, bivši učesnik Zadruge 5, sa jedne strane ne bi voleo ponovo da bude deo ovog rijaliti programa, ali postoje i drugačiji momenti:

- Nekad mi dođe ponovo da uđem. Nerviraju me neki, Ša pogotovo, kad je Mihiću psovao majku, ima tu par ljudi koje bih voleo da vidim tamo, da im se suprotstavim, da vide pravog Zverku.

Na pitanje kako komentariše aktuelnu situaciju sa Markom Osmakčićem, Zverka je pohvalio svog druga i šokirao, s obzirom da brani Osmakčićeve postupke.

- Marko je dobar dečko, nasmejan i vedar, ali su oni đavoli tamo napravili od njega nešto što nije. Isto bih postupio kao što je njegov otac, ne biraš sredstva samo da dete izvadiš. Nije nikom naudio, samo sebi, sebe je sahranio - rekao je Zverka, ali smo morali da ga prekinemo, i podsetimo da je Marko naudio Viktoriji Mitrović, kojoj je napravio dete i otišao.

- Pobegao je zbog oca, nije to isplanirano, nije hteo da to uradi. On i ja se čujemo. Među prvima sam znao da je njegov otac živ - rekao je Zverka.

Foto: Republika/O.Bogdanović

Aleksandar Bogunović Zverka o Marku Osmakčiću

Zverka je pobegao iz rijalitija pre više od pola godine, te je kažnjen od strane TV Pink. Istakao je i da opravadava Markovog oca Franju koji je lažirao sopstvenu smrt, uz podršku porodice.

 - Samom sebi sam slomio ruku da izađem. To što je Marko uradio jeste s jedne strane užasno, ali Marko je još mlad dečko, mnogo toga nije prošao, pa jeste na neki način pogrešio. Opet, opravdavam njegovog oca jer je video da mu je sin skroz otišao u haos, to šamaranje i nasilje ne opravdavam. Kad smo se prvi put čuli, rekao mi je da nije hteo da radi te stvari koje je radio tamo, izludela ga je cela situacija. Mislim da on nije mogao da izdrži pritisak, a nije tamo samo Marko Osmakčić nasilan - rekao je Zverka za Republiku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić

 

Bogunović se dotakao i dalje nerazjašnjenog slučaja Matee L. I dalje ne znamo šta je Markov otac Franjo uradio toj ženskoj osobi:

- To ga nisam pitao, ali mislim da je to malo medijski prepumpano. Ne bi se takve stvari pominjale da se nešto ozbiljno desilo. Njegova porodica nije glupa. Nije to tolika fama, da je daleko od toga kako su mediji prikazali, da je on nju ubio ili naterao na samoubistvo. Ne znam, nismo o tome pričali.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović

 

Zverka je spomenuo i svog rivala Kristijana Golubovića, a detaljnije o svemu pogledajte u videu sa početka teksta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading