Fran URNISAO Sandru Čaprić: Bili smo JEDAN DAN zajedno, sve LAŽE, treba da je bude SRAMOTA!

Autor:

Zadruga

19.06.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas opleo po bivšim zadrugarima.

Fran URNISAO Sandru Čaprić: Bili smo JEDAN DAN zajedno, sve LAŽE, treba da je bude SRAMOTA!

Foto: printscreen/ Klik TV

Nekadašnji zadrugar Fran Pujas bio je gost u emisiji ''Premijera-Vikend specijal'' i tom prilikom govorio o problemima sa zakonom, Eleni Kitić, ali i Sandri Čaprić i skandalu koji su napravili Marko Osmakčić i njegova porodica.

- Bio sam dva puta u zatvoru, tri meseca i mesec dana. Imao sam optužnicu za razbojništvo, lažno sam bio optužen. Obe su optužnice odbačene - iskren je Fran, koji je potom pričao o svom odnosu sa Elenom Kitić.

Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Fran Pujas o Eleni Kitić

- Iskreno o tom odnosu ne volim puno da pričam, desilo se tako. Nisam upoznao Mileta, bio sam jednom kod njih, ali ga nisam upoznao. Mi smo se družili prošlo leto kada sam izašao iz rijalitija, poslednji put smo se čuli u februaru. Nisam pokušao da dođem do nje kada sam izašao. 

Kako je Sandra Čaprić pričala da je imala nešto sa njim, Fran je imao mnogo toga da kaže na to.

- Ja ne znam kako nekoga nije sramota, devojku neku da izađe i ispriča da je imala sa nekim odnos, kako te nije sramota roditelji ti gledaju. Nismo bili u vezi, bili smo taj jedan dan, bolje da nemaš nikakav medijski prostor nego takav - kaže Pujas i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Fran Pujas o Sandri Čaprić

- Ta devojka je toliko gluposti ispričala, da to nije normalno, ona sve laže zbog medijskog prostora, valjda da promoviše svoj novi album.

Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Fran Pujas o Marku Osmakčiću

Fran nije imao ni lepe reči za Marka Osmakčića i njegovu porodicu.

- Katastrofa, zamisli koliko možeš da budeš lud da praviš svoju osmrtnicu, zamisli šok dečka kom govore mrtav ti je otac, njemu nije dobro, on izađe i kažu mu da je ipak živ. S obzirom na njegovo ponašanje se moglo zaključiti da potiče iz tako neke porodice - zaključio je Fran Pujas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading