Komšije razvezale jezik o Osmakčićima! Raskrinkali Franju i njegovu MORBIDNU porodicu: Posle sat vremena sam znao da je ŽIV!

Autor:

Zadruga

19.06.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije porodice Osmakčić otkrile istinu o lažnoj smrti.

Komšije razvezale jezik o Osmakčićima! Raskrinkali Franju i njegovu MORBIDNU porodicu: Posle sat vremena sam znao da je ŽIV!

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Vest da je otac Marka Osmakčića Franjo Osmakčić preminuo šokirao je čitavu javnost, naročito one koji su podržavali Marka, a onda je usledio tek usledio haos kada je otkriveno da je smrt Franja Osmakčića lažirana.

Republika

Foto: printscreen/klik TV

Franjo Osmakčić umrlica

Naime, sahrana je bila zakazana za 13. jun, a kada su mediji stigli u Lanište gde je trebalo da bude održana sahrana, zatekli su prazno groblje. Kako nikome nije bilo jasno šta se dogodilo, komšije su za ''Premijeru-Vikend specijal'' otkrile da je sve izrežirano i da je Franjo Osmakčić živ.

- Živ je, ne znam gde je. Oni su to napravili, on je živ i to vam je to - rekla je komšinica.

Republika

Foto: printscreen/klik TV

Komšinica Osmakčića

- Posle sat vremena sam znao da je živ, valjda je učinio zbog sina. Radio je u Švajcarskoj i sad je navodno pred penzijom, Marko je bio veliki talenat za tenis. Majka Franje je živa, ali u kući sad nije, otišla je, da je umro ona ne bi odlazila - priča komšija.

Republika

Foto: printscreen/klik TV

Komšija Osmakčića

- Išao sam u školu sa njim, cimeri smo bili, decu mu ne poznajem, on je posle fakulteta otišao u Švajcarsku, posle rata smo se dva puta našli. U školi je bio dobar, on i ja smo išli na isti fakultet, na poljoprivrednu mehanizaciju, ja sam se odmah ovde zaposlio, a on je otišao u Švajcarsku. U Vinkovicima je imao devojku Borku, Srpkinju, 13 godina su bili u Švajcarskoj zajedno, a na kraju su se rastali, nisu se venčali i onda je on oženio devojku u okolini Zagreba - priča nekadašnji Franjov prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading