Nakon ŽESTOKE VRELE AKCIJE sa Dalilom, Car doneo KONAČNU ODLUKU: Evo šta će uslediti, a čemu se Dragojevićka nije NADALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car doneo konačnu odluku!

Nakon ŽESTOKE VRELE AKCIJE sa Dalilom, Car doneo KONAČNU ODLUKU: Evo šta će uslediti, a čemu se Dragojevićka nije NADALA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car nakon karambola koji su napravili ponovo su imali vrelu akciju, posle koje je došlo do nove rasprave, te su pljuštale uvrede.

Naime,  Car joj je nakon svega saopštio da ne želi vezu, te da želi samo kombinaciju na šta je Dalila Dragojević skočila kao oparena i počela da proklinje sebe što je opet pala na njega.

- Ne možemo biti zajedno, teška si. Bolje je da ne budemo u vezi, ali da imamo neke stvari - rekao je Car.

- E, pi*ka ti materina. Ja ne znam šta radim sa osobom koja kaže da me treba samo izj*bati, i sada sam sebi ovo dopustila. E, sada bi sebi... - proklinjala je sebe Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

18.06.2022 07:33

Ova mahalusa prelazi preko svega , samo da bi imala sex sa njim. Bravo Care. Raskrinkao si je. E , sad jos takva da bude voditelj . " Bravo" za tu TV. ????????? Ha, ha , ha.

Odgovori 31 8