Baka Prase OBORIO internet dokazom o AFERI sa Draganom Mitar?! Zadrugarka nije mogla da PREĆUTI, otkrila ISTINU o odnosu sa jutjuberom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.06.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar otkrila istinu o odnosu sa Baka Prasetom!

Baka Prase OBORIO internet dokazom o AFERI sa Draganom Mitar?! Zadrugarka nije mogla da PREĆUTI, otkrila ISTINU o odnosu sa jutjuberom! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Baka Prase, poznati jutjuber napravio je pravio haos na društvenim mrežama svojom novom objavom.

Naime, Baka je je podelio objavu na Instagramu, i to u kojoj ničim izazvan pozira sa malim Jocom, sinom bivše zadrugarke Dragane Mitar, koja je u toku svog učešća u "Zadruzi" izazivala pažnju svojim turbulentnim ljubavnim životom.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Baka Prase sa sinom Dragane Mitar

Jutjuber je u video klipu komentarisao svoj emotivnim status i zajedno sa Jocom dotakao se Anje Bla, s kojom je nedavno okončao vezu, ali je sve ovo bilo isuviše sumnjivo i nije delovalo kao slučajnost.

Nakon što je javnost počela da spekuliše da između njih postoji više od pukog prijateljskog odnosa, kontaktirali smo Draganu Mitar koja je šokirano odgovorila kako je samo sedela u kafiću, te da je sin Jovan zamolio da se slika sa Baka Prasetom, te da je on brže bolje sad to objavio, a sad ne želi da se oglasi i demantuje:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Baka Prase i sin Dragane Mitar, Jovan

- Ma ne znam odakle to, to je glupost. Ja sam sa Joletom u kafiću sedela i sreli smo Baku Praseta, pitao me Jole da ode da se slika, ja sam rekla da ode da pita da li sme, prišla sam stolu, izvinila sam se na uznemiravanju, zahvalim se. Jovan mi nije rekao, da za tih pet minuta koliko je bio, da je Baka Prase snimio stori i on je objavio na instagramu, odatle je to poteklo, kakvi bre, Joca ga voli, ali on je napravio pometnju, jer je izbacio stori, ja nisam ni znala da je stori izbačen, tek sam videla po portalima, nikakve insunuacije tog tipa se ne dovode u pitanje, nismo zajedno, niti ja pognajem dečka, samo ga moj Jole voli. Ne znam što se on sad ne oglasi povodom toga da kaže kako je bilo - Dragana Mitar za Republiku o vezi sa Baka Prasetom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Baka Prase i sin Dragane Mitar, Jovan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vlada

18.06.2022 05:11

Bravo! Uspeo je. A koliko ga je to koštalo?

Daki

18.06.2022 15:49

A koliko je kostalo?

Rankop

18.06.2022 16:14

Kakava je ovo talog od žene. menja muškarce kao čarape.Domaćica.