NAJŠOKANTNIJE DO SADA! Zadrugar u opasnim poslovima u Švajcarskoj: Osmakčići u dilu s Albancima - PODVODE devojke i bave se TRGOVINOM ljudima!

Autor:

Zadruga

17.06.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi šokantni detalji o porodici Osmakčić!

NAJŠOKANTNIJE DO SADA! Zadrugar u opasnim poslovima u Švajcarskoj: Osmakčići u dilu s Albancima - PODVODE devojke i  bave se TRGOVINOM ljudima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Marko Osmakčić otišao je u Švajcarsku posle izlaska s imanja, a kako Republika saznaje, tamo se bavi kriminalom i brojnim nezakonitim radnja! Našoj redakciji se javila se devojka koja je u prepisci koju prenosimo objasnila otkud Osmakčiću novac za kupovinu nekoliko automobila marke lamborgini, koje svakodnevno snima za društvene mreže. Kako nam je objašnjeno, Marko je zajedno s bratom Mariom u kontaktu s nekoliko albanskih kriminalaca, a koji su na relaciji Albanija-Švajcarska.

Republika

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Marko Osmakčić, Mario Osmakčić i Franjo Osmakčić

 

- Marko i njegov brat su odmah po njegovom izlasku došli u Švajcarsku jer su tu na svom terenu. On je u kontaktu s albanskom mafijom, novac nisu zaradili legalno. Jasno vam je da u Švici niko ne vozi lamba, pa ne znam kojim poslom da se bavi! U tom kraju u kom Marko živi je velika stopa kriminala. Kojim parama su kupili nekoliko lamborginija? U Cirihu mnogo Albanaca ima, nelegalne kocke i heroina. Ima i trgovine ljudima. Osmakčići mnogo petljaju, imaju turske krvi. Kako niste shvatili da niko od njih nema zvaničan posao? Jezivi su! Oni žive u Vinterturu, mestu koje je udaljeno 34 minuta od Ciriha. Tamo idu naše devojke da rade za Albance. Isto su radile zadrugarke Aleksandra Nikolić i Mima Šarac - priča nam sagovornica, koja je potom pomenula i Minu Vrbaški:

Republika

Foto: Printscreen

Šok detalji o porodici Marka Osmakčića

 

- Setite se samo odakle ga zna Mina Vrbaški? Pitajte i nju i njega ko je izvesni Cipi. Baš me zanima šta će da kažu na tu temu i gde su se viđali pre rijalitija.

Slična saznanja o Mini i Marku imao je nedavno i bivši zadrugar Bane Đokić, kom takođe nije bilo jasno kako su se zadrugari upoznali.

- Meni se Marko poverio dok sam bio u rijalitiju, pa mi je ispričao da je imao aferu s Minom pre "Zadruge" i da ga je ona zapravo i ubacila u rijaliti. Ja sam bio iznenađen jer se o tome nije pričalo u kući, ali nije da nisam mogao da poverujem. Rekao mi je da je spavao s Minom i da mu je bilo lepo. Nije mi bilo jasno odakle njih dvoje zajedno, ali eto - rekao je Bane po izlasku, a nekadašnja zadrugarka Darija Stević, koja dugo živi van Srbije tvrdi da je i ona svašta čula:

Republika

Foto: Printcreen

Šok detalji o porodici Marka Osmakčića

 

- Ne bih da pričam o tome šta sam sve čula, ali s Osmakčićima se ne treba zezati. Šokirana sam njegovim postupcima oko trudnoće, nadam se da će sa Viki sve da bude u redu.

Podsetimo, šokantni detalji iz života Osmakčića počeli su da isplivavaju nakon što je lažirao smrt oca Franja samo da bi izašao iz rijalitija, a kada se saznalo da Viki nosi njegovo dete. On se uživo u programu obratio ocu rečima da se pozabavi slučajem, pa je otkriveno da je njegova bivša izgubila bebu posle batina koje je dobila.

Republika

Foto: Republika/O. Bogdanović, Zadruga Official youtube.com printscreen

Šok detalji o porodici Marka Osmakčića

 

Robert: Osmakčići su bolesnici!

Bivši suprug Viktorije Mitrović Robert Mitrović rekao je za Srpski telegraf da se ne plaši Osmakčićeve porodice, pa ih je nazvao bolesnicima.

- Marko nije normalan, cela porodica je nenormalna. I to što se ona plaši njega mogu da razumem, ali ja ga se ne plašim, iznosim samo svoje mišljenje, a to je da su svi bolesnici. On je svojim postupcima pokazao ko je i šta je, jedno veliko dno dna. Imam pravo da osudim takvo ponašanje, osudila ga je cela zemlja, region. On krvnički udara žene, pa objasnite mi kako neko može da ima lepu reč za takvog čoveka - rekao je Robert.

 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/zadrugaofficial

Ana Spasojević, Marko Osmakčić

 

Spasojevićka:  Marko je tukao sve devojke s kojima je bio

Bivša zadrugarka Ana Spasojević, koju je Osmakčić brutalno tukao u rijalitiju, otkrila je da ima saznanja da je on svaku devojku s kojom je bio u vezi tukao i maltretirao.
- U velikom sam strahu danima jer mi se javljaju ljudi koji tvrde da će Marko svašta da mi uradi jer sam ga tužila. Prete mi njegovi krimosi i govore mi da neću dobro da prođem ako ne povučem tužbe. Marko i njegov otac Franjo se kreću u kriminalnim krugovima i na sve su spremni. Saznala sam da su baš opasni i jaki. Ne znam šta može da mi se desi posle svega što se izdešavalo i s Viktorijom - rekla je Ana za naš portal.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Anna

17.06.2022 20:42

Cini mi se da je ova hajka na Marka izricito zbog velikog sefa

Odgovori 13 4
Snara

18.06.2022 11:14

Је ли лекар потврдио смрт?

Draga

18.06.2022 11:32

Ne razumem kako možete da lažete toliko i zar baš nimalo nije stid? Mogu ja redakciji da posaljem da sam poznajem kraljicu Elizabetu i da ona nkje baba vec deda, 🤮🤮🤮Da li ćete objaviti tu lažnu vest?

psihijatar

18.06.2022 11:54

Samo možete da im pljunete pod prozor! Ende