PRETUČENA Sandra Čaprić! Pevačicu na nastupu ŠUTIRALI, čupali, ona PALA U NESVEST!

Autor:

Zadruga

16.06.2022

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sandra Čaprić pretučena.

PRETUČENA Sandra Čaprić! Pevačicu na nastupu ŠUTIRALI, čupali, ona PALA U NESVEST!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pevačica Sandra Čaprić, doživela je neprijatnu situaciju na nastupu, kada ju je jedna devojka počupala za kosu, a onda je došlo i do tuče.

– Jesam imala frku, bila sam sa nekim drugom, izbacili smo neki stori, došla mi je neka devojka na nastup i počupala me za kosu. Rekla mi je da skinem te storije, a onda je on njoj razlupao ceo auto. Policiju smo zvali, međutim, izjavili su da ako se policija u Nišu zove, možemo i mi da dobijemo batine – ispričala je Sandra u emisiji ''Pitam za druga'':

Foto: printscreen/RED TV

Sandra Čaprić pokazala otkinute umetke

– Pevala sam, bila sam sa svojim dečkom, predstavila sam ga svima, sa mnom je bio i Joca Stefanović, Ivana Bojanić, bio je taj moj drug, okačili smo stori na Instagramu… Evo, ovo su ostaci – ističe bivša zadrugara, koja je pokazala otkinute umetke:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić pretučena

– Izašli smo napolje, moj dečko je išao prvi, ja sam išla iza njega i kako sam prolazila između dva automobila, mene je samo neko uhvatio za kosu i rekao: “Skinućeš te storije”, opalila me po glavi, išutirala me je, onako, baš dobro! Ne znam kako sam ustala… Pala sam u nesvest, imam i polomljene nokte, ne znam šta bih više rekla – priča Sandra:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić pretučena na nastupu

– Ona kaže da s tim dečkom ima bebu od tri meseca i da je trudna, on je izleteo i rekao da sam ja sa dečkom, napao je i razlupao joj ceo automobil. Ona je sela u tako polupan auto sa svim staklima i otišla.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
India

17.06.2022 02:52

Bože mi oprosti, kakve "javne ličnosti"?!!!

Vlada

18.06.2022 07:03

@Penzioner - A u Zadruzi bila manja od makovog zrna.