Jelena Batos ŽESTOKO oplela po Viki Mitrović: Ona je sve samo ne ŽRTVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.06.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa "Zadruga 5".

Jelena Batos ŽESTOKO oplela po Viki Mitrović: Ona je sve samo ne ŽRTVA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" u našem studiju ugostili smo bivšu zadrugarku Jelenu Batos, koja nam je otkrila mnoge detalje iz Bele kuće koje do sada nismo znali, a i podrobno prokomentarisala situaciju sa Viktorijom Mitrović i Markom Osmakčićem.

- To samo monstrumi mogu da urade. Njegov otac je to izmislio, a onda je Marko izašao i dopustio je da se ta vest nastavi, ovde se više ne radi o tome da on vodi neke ratove sa produkcijom, nego su ljudi koji su ga podržavali i pratili, plakali, suosećali su se sa njim i onda Viktorija krivila za njegovu smrt, sva krivica se bacila na nju, da je zbog nje on preminuo, a on je dozvolio da se to širi dalje i onda se obraća prvi put na onakav način. To su materijalisti koji u životu imaju samo ono što se parama može kupiti - priča Jelena i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos

- To im je bio skroz pogrešan korak, ja ne verujem da su oni to uradili zbog njenog abortusa, nego su oni sigurno znali da ona to neće da uradi, pa onda daj da on izađe da se oni dogovore šta i kako.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos o Marku Osmakčiću

Jelena ne krije da u celoj situaciji krivi i Viktoriju.

- Imamo dve situacije, imamo Marka i Viktoriju i to što je Marko uradio je grozno, ali zbog toga ne treba Viktoriju da pravimo žrtvom, jer ona je sve samo nije žrtva. Ja sam majka, imam dvoje dece i bila sam samohrana majka sa prvim detetom, znam kako je to, a ona je sramota za sve i jednu samohranu majku. Ona stvara sliku o samohranim majkama da se do para dolazi samo preko se*sa, a to je sve samo nije tako.

Šta je Jelena Batos imala sve da kaže pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tanja

16.06.2022 18:34

Puna podrška Viktoriji, Jelena ne osudjuj je,životne situacije pišu romane.

Dr "Frojd"

16.06.2022 19:05

@Tanja - Koliko se secamo , Viktorija je usla u Zadrugu da bi zaradila za dete i sebe. I , kako se ponasala ? Videli smo samo sex , tucu , svadju.... Uzas !