Milan Milošević DOBIO Miljanu na SUDU: Čekam da mi ISPLATI ODŠTETU, pa je GONIM i krivično, OČEKUJE SE PRESUDA!

Autor:

Zadruga

16.06.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević dobio Miljanu Kulić na sudu!

Milan Milošević DOBIO Miljanu na SUDU: Čekam da mi ISPLATI ODŠTETU, pa je GONIM i krivično, OČEKUJE SE PRESUDA!

Foto: printscreen/pinktv

Milan MIlošević

Nakon skandala sa Milanom Miloševićem kad je diskvalifikovana Miljana Kulić zajedno sa Bebicom, voditelj je tužio zadrugarku, pa i dobio, a sada se čeka presuda.

Miljana Kulić je noć pred napuštanje rijalitija pogodila Milana kamenom, a on je sada se osvrnuo na sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a zatim otkrio da je dobio Miljanu na sudu.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- On mi je pretio tužbom, ali mislim da mu je bolje da miruje. Mnogo je njih meni pretilo, pa evo nikada nisam bio na sudu, osim što sam ja tužio - rekao je Milan za Bebicu, a zatim se osvrnuo na suđenje sa Miljanom:

- To je jedina tužba koju sam ja podneo i dobio sam je na sudu. Sada čekam da mi isplati odštetu koju ću da dam u humanitarne svrhe. Gonim je i krivično, a to ćemo kasnije videti šta se izdešavalo. I tu presuda treba ubrzo da bude doneta - otkrio je Milan Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

16.06.2022 13:04

I treba. Mnogo se ona uzvezdila pa umislila da sve moze da prodje nekaznjeno sto uradila : lomljavu inventara, paljenje , unistavanje tudje garderobe, tucu ucesnika , ugrozavanje zivota ucesnika napadom na njih stiklom, kamenom...

Odgovori 13 2
Olja

16.06.2022 13:33

E tako treba sa ludacima,bravo Milane...Miljana misli da joj niko nista ne moze jer je,kako kaze,bolesna psihicki.Onda u ludaru sa njima da ne bi nekoga ozbiljno povredili

Odgovori 12 5
Akademac

17.06.2022 12:01

Ko je ovde lud ili pametan, tuzio Mariju i dobio je na sudu a sada tuzio Miljanu i dobi je na sudu. Ko laze o svemu ovome, a kamen ga nije ni dotakao vidite snimak i sve ce biti jasno. Sou 0rogram uzivo unazad???