Dino užasnut Osmakčićima i lažnom sahranom: Morbidni su i bolesni! Dizdarević žestoko opleo po Dalili, otkrio nepoznate detalje dopisivanja: Pokazala je svoje pravo lice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.06.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Dizdarević bez dlake na jeziku o dešavanjima u ''Zadruzi''.

Dino užasnut Osmakčićima i lažnom sahranom: Morbidni su i bolesni! Dizdarević žestoko opleo po Dalili, otkrio nepoznate detalje dopisivanja: Pokazala je svoje pravo lice! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Dino Dizdarević nedavno je napustio petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a sada je za Republiku otkrio kakvi su mu utisci, kao i kako gleda na situaciju sa Osmakčićima i lažiranjem smrti Franja Osmakčića koja je sve šokirala.

- Svaki normalan čovek će to osuditi, za mene je to morbidno i bolesno. Jeste li vi videli kakav je on sada? Kako se on ponaša? Momak je sad pun svega, njemu je drago što je sad u žiži javnosti, njemu je to tako drago, on je pun sebe, misli da je faca - počinje Dino i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Dino Dizdarević

- On da je ostao tamo ja garantujem da bi se on potrudio da Viki izgubi dete. Sa tom devojkom što je pričao ne znam šta je bilo, ali možemo samo pretpostaviti. Marko Osmakčić kada je izveden mi smo mislili to, da ga je zakon izveo da bi ga ispitao, a ispostavilo se ovo. Ja se samo pitam ako se ovako ponašao pred kamerama, kakav je u spoljašnjem svetu, mene to zanima, na kakve je on stvari spreman. 

Republika

Foto: Republika

Dino Dizdarević o Marku Osmakčiću

Dino se potpom dotakao i Dalile Dragojević sa kojom se kako je priznao i u Beloj kući u jednom periodu i aktivno dopisivao, pa je otkrio i da li bi ikada bio sa njom u vezi.

- Nema šanse, nikad u životu. Ja Dalilu dugo poznajem, jedno desetak godina, čuo sam svakakve priče za nju, nikada je nisam gledao kao: ''Au, mogao bih biti sa njom!'' Imali smo jedno dopisivanje, žao mi je što prepiske nemam, slala mi je klipove iz teretane, tad je bila slobodna devojka, mlada, bilo je flertovanja, dopisivanje, ništa vulgarno.

Republika

Foto: Republika

Dino Dizdarević o Dalili Dragojević

Kako otkad je izašao iz ''Zadruge'' boravi kod Dragojevića, otkriva šta se dešava u njihovoj kući, kao i da li je Biljana Dragojević zadovoljna Dejanovim učešćem sada.

- Sprema se rođendan, sprema se izlazak Dejana, sprema se žurka Dejanu i da proslavimo pobedu, što se nas tiče Dejan definitivno pobeđuje. Bilja je jako zadovoljna Dejanom, ponosna je na njega, drago joj je što se unormalio, nema histerija više, opet to što se desi ne dešava se zbog njega, on ne histeriše zbog njega, nego radi Aleks, ona je dobrodošla, ali mislim da mnogo toga mora promeniti ako želi da je baš prihvate. Dosta je njima bilo da Dejan lupa glavu zbog nekoga - priča Dino i dodaje da je Dalila pokazala samo ko je i šta je, kao i da je spremna na sve samo da bude glavna tema:

Republika

Foto: Republika

Dino Dizdarević o Dejanu Dragojeviću

- Ona bi se itekako potrudila da bude prva tema i ona je spremna na sve da bude prva. Razvod njen od Dejana je pokazao njeno pravo lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlado

16.06.2022 05:53

Ne lupa on glavu zbog Aleksandre, nego zbog sebe. Ne lupetaj Dino, dobio si instrukcije od mama Bilje. Aleks, treba da ljubite u zadnjicu. Sram vas bilo. Na kraju, vas ,,divni" Deki ce biti sa Dalilom. To vam je, 100 posto.!!!!!!!!!!