OTKRIVAMO JOŠ JEDAN DOKAZ UŽASNE PREVARE OSMAKČIĆA: Ovaj MEJL je poslao Mario dva dana pre izmišljene SAHRANE medijskim kućama(FOTO DOKAZ)

Autor:

Zadruga

15.06.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Osmakčić hteo je da nastavi da obmanjuje Srbiju!

OTKRIVAMO JOŠ JEDAN DOKAZ UŽASNE PREVARE OSMAKČIĆA: Ovaj MEJL je poslao Mario dva dana pre izmišljene SAHRANE medijskim kućama(FOTO DOKAZ)

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Nakon što je pre par dana izbio skandal kada je otkriveno da je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića, da bi rijaliti učesnik napustio Zadrugu i tim postupkom naterao partnerku Viki Mitrović da izvrši kiretažu, počeli su da isplivavaju jezivi detalji morbidnog slučaja do te mere da su hteli da osujete noviinare, te da je porodica i dalje lažno tvrdila da je otac zadrugara preminuo.

Naime, prva situacija koja je izazvala zgražvanje je zakazana sahrana koja se nikada nije dogodila, kao i bizaran potez pravljenje umrlice "živom" čoveku, za kog je Marko lično  potvrdio u lajvu pre par dana da je živ, ali porodica nije tu stala.

Republika

Foto: Prinscreen Instagram mario.osmakcic

Objava Maria Osmakčića

 

U subotu je na mejl adresu Republike, kao i još nekim pojedinim medijskim kućama stigao jeziv i sramotan mejl od Markovog brata, Maria Osmakčića, koji i dalje povrh svega otkrivenog od strana novinara,nastavlja da obmanjuje javnost da im je otac preminuo, te da je sahrana koja je trebalo da bude održana u ponedeljak, odložena zbog medijske pažnje.

- Poštovane dame i gospodo,

Želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papiriloške adminnistracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice.

S poštovanjem, Mario Osmakčić- napisao je brat Marka Osmakčiča u mejlu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mejl Maria Osmakčića prosleđen našoj redakciji

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading