KRVOLOČNI PSIHOPATA PONOVO PRETI: Osmakčić spolja nastavio da SEJE SMRT, pa brutalno izvređao Viki: "Ubio bih je da sam ostao" (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.06.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić najbrutalnije izvređao Viktoriju Mitrović, pa otkrio sve o šifri "Hitler".

KRVOLOČNI PSIHOPATA PONOVO PRETI: Osmakčić spolja nastavio da SEJE SMRT, pa brutalno izvređao Viki: "Ubio bih je da sam ostao" (FOTO)

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com printscreen

Bivši zadrugar Marko Osmakčić nakon napuštanja rijaliti ,,Zadruga" na najmonstruozniji način, lažiranjem očeve smrti, oglasio se za domaće medije i bez trunke griže savesti, Viktoriju Mitrović, majku njegovog tek začetog deteta najstrašnije izvređao. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić Instagram

 

Naime, Osmakčić je otkrio da se nalazi u Švajcarskoj, gde je i, kako tvrdi, rođen i da uživa u slobodi. Kroz razgovor Osmakčić ističe da ne planira da se vraća u rijaliti format, a onda je Viktoriju nazvao pogrdnim imenima, pa dodao da je reč ,,Hitler" bila šifra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić i Franjo Osmakčić

 

 

- Ja sam u rodnoj Švici, uživam u slobodi za sve pare, kao što ste videli (haha). Ne planiram ni da se vraćam tamo, da vidim šta mi ko može, hahah. Ona k*rvetina Viktorija je htela da me smota na dete, e pa zaje*ala se i ona i svi, ubio bih je da sam ostao još tamo. Bolje joj je da to dete ne rađa, sve sam joj lepo rekao šta će joj se desiti. Ona je dobra samo za j*banje, nije za majku nikad bila, niti će biti. Moj otac je kralj, sve smo ih zajebali kad su glupi ko k*rac. Otac je odlično, nikad bolje. Svi smo ovde i smejemo se debilima. On je sve smislio, imali smo šifru "Hitler", kad je to čuo, on je znao da mora da me vadi iz rijalitija što pre. Ima mozak psihopate, za tri minuta je sve smislio, haha. Znao sam da mu nije ništa čim su me izveli, odmah smo se čuli da dođem ovde. Čujem prete zatvorom? Za šta? Umrlicu može svako da napravi i ištampa, ko da je to problem haha. Nigde nije zvanično prijavljeno da je Franjo umro. Voleli bi to mnogi, ali su se zajebali. Jači smo nego ikad. Biće tu još svega i svačega što ću ispričati, ali polako.. ima dana, sad sam u žurbi, imam puno obaveza, toliko me nije bilo kući.. - rekao je Marko bez trunke osećaja i griže savesti za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

14.06.2022 21:12

Omanuo psihijatar koji mu dao "zeleno svetlo" da moze da udje u Zadrugu . I , produkcija neka i dalje okuplja kojekakve olose , belosvetske bitange , i neka im omogucava da zaradjuju u Srbiji. Kada izadju, pokazuju svoje "pravo lice " kako prema produkciji, tako i prema ucesnicima vredjajuci ih na najprizemniji nacin.

Ljuba

15.06.2022 14:29

@Dr "Frojd" - U pravu ste, koliko košara i ološa ušlo da zaradite pare valjajući se po krevetu, piti do besvesti, valjati kao svinje po betonu, psovke, tuče Kada izađu blate i pljuju Srbiju U suštini treba zakljulati kanal pa ki hoće da gleda neka plati naknadno Najgore deca ostaju kući sama i gkedaju to. Strašno tiliko golotinje, pretnje,

psihijatar

15.06.2022 16:01

Da ako je i bio kod pravog psihijatra, bilo ko od njih, naročito Miljana