Miki Đuričić napušta "Zadrugu"? Pčelar iz Kupinova vređao i psovao voditelja Pinka, pa najavio da će se ponovo DISKVALIFIKOVATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.06.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić napušta rijaliti ,,Zadruga"?

Miki Đuričić napušta "Zadrugu"? Pčelar iz Kupinova vređao i psovao voditelja Pinka, pa najavio da će se ponovo DISKVALIFIKOVATI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Miki Đuričić želi da napusti ,,Zadrugu 5" zbog odluke Viktorije Mitrović da ipak ne abortira dete Marka Osmakčića, koje je začeto tokom njihovom lljubavnog odnosa u TV formatu. 

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Viktorija Mitrović Zadruga 5 abortus

 

Naime, Đuričića je razbesnelo što je Viktorija promenila mišljenjze tokom emisije "Pretres nedelje", pa je ustao pred svima i uživo u programu počeo da psuje, pa je zaurlao da će napustiti imanje u Šimanovcima. 

- Ovaj samo potencira da rodi. Šta da rodi? Kome da rodi?! Rodi ti sebi! Zar joj je malo život s****, još da ima dete sa ovim idiotom?- besneo je Miki i razgovarao sam sa sobom.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Miki Đuričić premijera

 

- Sutra kući, večeras se pakujem i kući. Kakav riijaliti, bio sam do kraja, izdržao sam. Mentoli! - govorio je Đuričić.

Da li će Miki Đuričić stvarno napustiti Zadrugu ostaje nam da vidimo u nastavku rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
žena 23

15.06.2022 10:27

e to je miki ... ko kaže da se promenuo ... nego izađe iz emisije i ne pruži mu se prilika da se "prikaže" ... i ja imam ovaj put isto mišljenje ko on da devojka ne treba da rodi jer je i sama problematična ... kaže miki da izađe zato što zna da će nekog udariti pa možda i voditelja jer između njih dvojice postoji velika netrepeljivost

Odgovori 21 8