Dalili ponovo zafalilo KADRA, pa napala Cara: Drama u Zadruzi, Dragojevićki popustile kočnice, pa počela da juri Filipa po kući! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.06.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car napravili su dramu tokom porodičnog sastanka!

Dalili ponovo zafalilo KADRA, pa napala Cara: Drama u Zadruzi, Dragojevićki popustile kočnice, pa počela da juri Filipa po kući! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Mateja Matijević je reč dao Dalili Dragojević i Filipu Caru koji su nastavili svoju svađu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević napala Filipa Cara

 

- Rekla je da si je uvredio i da je ta uvreda kap koja je prelila ćašu - rekao je Karić.

- Da, tako sam pričala jer sam smatrala da ću da ga povredim još više. Ja i dalje imam tu glupu potrebu da se opravdam za postupke koji su se desili. Meni je krivo što sam došla do toga da se vodim njegovim mišljenjem. On je od onih koji želi da vara i da se vraća - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević napala Filipa Cara

 

- Sada ti imaš Jovanu kući i ti nju prevariš u rijalitiju i onda tebe prevari kući - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević napala Filipa Cara

 

- Pusti me da zavšim! Ovaj čovek je završio sa mnom, ne moram ovo da slušam. On će sada ceo dan da bude nasmejan i veseo. Ja idem na žurku, neće me ovaj čovek baciti u krevet - vikala je Dalila

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Lida

14.06.2022 21:54

Ma dobro je prosao ...Trebala ga je onom flasom punom vode po labrnjama odvaliti! Momak ne prestaje da pravi sam sebe mamlazom ..Sve kao nece sa Dalilom,a non stop drzi predavanje i kada su ga svi ismijali,pa konacno sam priznao da je sve vreme bez razloga napadao Dalilu za Andjela,koji pak krije da ce vani biti sa Resickom(tako se dogovorili cccc),jer ne smije pred Matorom da to kaze,posto Matora i Resicku smatra "svojom" hahah...ANdjelo htio da odglumi da on zavodi Dalilu,a ono ga Dalila okrenula naopako ,izgubio se ....zasluzeno dobio sto je trebao ! On i Resicka se sa Dalilom nasli igrati,,,,uz organizaciju smotanog DJedovica kojem ove godine ne ide od ruke filozofiranje i podmetanje ! Moze samo da upravlja sa Carem ,koji je glup ko noc ,ni sa kim vise !!! E moj Care...dzaba si toliki,kada ti mozak ne radi i kada si lud za Dalilom,pa od silne ljubomore hoces da ju pljujes i lazes o njoj non stop! On bi da ona place za njim kada se on naokolo k**va sa Anom ili Sanjom?! Ma vidi bogati jadnika...Dalila..sama ..to ti je najbolje...Rijesila si se budale ,nadam se i krajjjj!!! Ovaj Car neka razmislja kako ce kuci u Crikvenicu,,,tamo ga cekaju ljuti da ljuci ne mogu biti ,svi prijatelji i komsije..Jadni roditelji se sakrivaju po kuci od sramote ,zbog sina nasinika koji maltretira curu jer je ljubomoran kao pas !! jadnikkk....

Dr "Frojd"

15.06.2022 14:45

@Lida - Dudla pokazala da dudla. Ne zna da se ponasa kao dama. Svadja se, tuce, nasrce , ohola, ucinila javnu prevaru , javno sexa do besvesti , kaze pa pogazi , mahalusa koja umislila da je bitna , da je neko. 🤮🤮🤮 jer ima pretorijanca . Nikako da shvati da sminka , krpice, duvan javni sex ... nisu obelezja ni hrabre zene , dame !