Marko Osmakčić SLAGAO NACIJU? Lažirao očevu smrt, BIZARNI scenario šokirao javnost, gde su nestali? (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.06.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić nakon napuštanja rijalitija, zbog navodne smrti oca Franja Osmakčića je potpuno nestao!

Marko Osmakčić SLAGAO NACIJU? Lažirao očevu smrt, BIZARNI scenario šokirao javnost, gde su nestali? (FOTO)

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Marko Osmakčić 9. juna napustio je rijaliti ,,Zadruga 5", jer mu je otac Franjo Osmakčić navodno preminuo. Informaciju je potvrdila Markova maćeha, Renata za Pink.rs da je Franjo preminuo. 

Međutim, sahrana je trebala da se održi danas, u 16 časova u Laništu, do čega nije došlo. Kako je preneo Pink.rs, na mesnom groblju Franjova umrlica ni ne postoji, a potom je isplivala informacija da u bolnicama čak ni ne postoji evidentirana smrt Franja Osmakčića. 

Republika

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Marko Osmakčić otac, Franjo Osmakčić sahrana

 

Komšija za Pink.rs otkrio je da je Franjo Osmakčić i dalje živ. 

- Nije mrtav, živ je. Isuse dragi, živ je! Svi znaju da je on živ - rekao je komšija za Pink.rs

A potom su posetili i kuću u kojoj navodno Osmkačić živi. Međutim, kako prenose, u domu zadrugara vladala je mrtva tišina. 

Republika

Foto: Pink.rs/ N. Brajović

Kuća Marka Osmakčića

 

No, da se vratimo samo nekoliko dana unazad. Dan nakon što je Osmakčić napustio rijaliti ,,Zadruga 5", Filip Car izneo je tvrdnje da je Markov otac živ i da se nalazi u zatvorskoj ćeliji. Na Instagram profilu su se pojavili snimci iz rijalitija, koji su šokirali naciju. 

- Da je njegov otac uhapšen, da ovo, da ono... Mislim, ne daj Bože, ako je to napravljeno i urađeno, pa ne bi to rekao na televiziji - rekao je Car. 

- On nije rekao tačno šta, ko ti je rekao to? - upitala je Viktorija. 

- Nebitno! Ti nisi čula za oca da je to rečeno? - uzvratio je Filip. 

- Da, čula sam od njega, ali ovo što si mi ti rekao, nisam čula, spavala sam - poručila je Mitrovićeva. 

 

 

Podsetimo, samo noć pre, Osmakčić je imao bizarne i jezive reče za crnim stolom, a monolog koji je održao, jer Viktorija Mitrović nije htela da abortira, unezverile su naciju. 

- Obratiću se posle ovog izlaganja, sad sam joj fino rekao, i Zoli malo pre, to na finjaka, da ja pušačkam k*rac i da se desi jedna stvar, to na finjaka. Sada se njoj obraćam, milom ili silom! Nek uradi to  za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi...  Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obrattiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateo L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k*rac, a ona da se sladi, neću više! - poručio je Osmakčić, pa napustio Belu kuću, pa zakukao.

 

 

Nakon što je napustio rijaliti ,,Zadruga 5", Osmakčiću se gubi svaki trag. Ni prijatelji, ni porodica nisu se oglašavali na pozive našeg portala, a ono što je još više postalo sumnjivo jeste to što su Instagram profili braće Osmakčić potpuno nestali. 

Da li je Marko Osmakčić slagao naciju i lažirao smrt oca Franja Osmakčića, procenite sami na osnovu relevantnih činjenica, do kojih smo došli. 

Republika

Foto: Pink.rs/ N. Brajović

Grbonica Osmakčić

 

Za sada je apsolutno neizvesno da li će se Marko vratiti u rijaliti, budući da mu se ne zna ni mesto gde se trenutno nalazi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading