KAJEM SE... Milica ogolila svoj odnos sa Mensurom, on raskinuo: Trunem u vezi! Par puca po šavovima! VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.06.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić pucaju po šavovima

KAJEM SE... Milica ogolila svoj odnos sa Mensurom, on raskinuo: Trunem u vezi! Par puca po šavovima! VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Pink.rs

Milica Veselinović u burnom je odnosu sa Mens- Ja želim da Mensuru kažem neke stvari o kojima nisam pričala, pa da se priseti toga. On o meni nema šta da kaže, ovde sve što je bilo, prikazalo se. Ja se kajem samo zbog grubog ponašanja prema njemu - dodala je ona.

- To je jedina loša slika, što sam bila gruba, sve ostalo je bilo divno. Ne kajem se ni za šta, sem za taj odnos sa njim, ne bih ponavljala neke stvari. On je mene povređivao u nekim trenucima, a ja se borila da budem sa njim... Sve ostalo, ja nemam greške u rijalitiju. Što se svađam? Nisam došla ovde da se volim. Samo se nisam posvađala sa Anđelom i Đedovićem - rekla je Milica.

- Ona je dobra sa ljudima sa kojima sam ja. Pričalo se o finalnoj žurki, nikakva bliskost, zna se stav o njoj, stav o meni. Nismo na ratnoj nozi, ne pijemo kafe, neće doći do toga. Ja nemam mržnju prema njoj i to je tako. Možda kad budem videla napolju neke stvari, mada me neće interesovati ljudi iz rijalitija. Veruj mi, neće me interesovati više ni Mensur. Kako se brzo pojavila emocija prema njemu, tako će i nestati. Cilj mi je da izađem iz rijalitija onako kako sam i ušla. Ja ne vidim da on ima želju za mnom, kao što ja imam za njim. Emocija će da se ugasi. Ja ću poslednje tri nedelje da se trudim da me on ne interesuje - dodala je Veselinovićeva.

Sa druge strane, Mensuru je takođe prekipelo, pa je odlučio da stavi tačku na odnos sa Milicom.

Foto: Printscreen Youtube Pink.rs

Mensur Ajdarpašić

 

- Ne mogu više, ne svađa mi se više. Druži mi se sa ljudima, ja ne znam kako to da objasnim, izludeo sam. Imam utisak da me niko ne sluša i da me niko ne razume. Ona najviše treba da me razume, a ne razume me. Do nje je nemoguće dopreti. Ja sam se zaljubio, rijaliti je psihološka igra, malo ti to teže pada, niko te ne razume, braniš se na sve moguće načine, grešiš, pa ti neko ukaže na grešku, pa ne možeš da je prihvatiš, pa se svađaš sa celim svetom. Ne volim da budem kriv, da nekome naškodim, da me neko optužuje za nešto što nisam imao nameru. Meni boli kad kaže da sam je uništio, da se nisam borio... Jako je bitno šta će partner da ti kaže, to je nešto najlegitimnije. To je možda taj ego, možda jer je prekinut odnos od strane mene... Ta sujeta. Stvarno sam čuo o njoj, ne želim da upirem prstom, ali ne želim da priča da sam loš. Ko mi je kriv, ja sam ušao u taj odnos, svestan sam toga. Ali šta sam joj ja od prvog dana sve pričao, nisam je loše usmeravao. Ali možda ona ima drugačiji pogled na život, ne možeš da menjaš nekog ko nije takav. A i kad naučiš od nekoga, nećeš da priznaš da te je to neko naučio. Ja sam usvajao od starijih momaka, sve sam nešto učio od tih ljudi. Ja sam završio sa njom. Moram napolju da se posvetim sebi. Za ljubavi sam dao sve živo, a ja istrunuh. Ne razmišljam u tom smeru. Jedva čekam da ona ode svojoj porodici, da nađe svoj mir. Ne želim da stavim sebe u situaciju da gubim ljude zbog nekoga ko me je možda lagao - rekao je Ajdarpašič.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading