Miki Đuričić progovorio o burnim odnosima iz Zadruge, pa se dotakao OGROMNE CIFRE koju je zaradio u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

13.06.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miki Đuričić o problemima koje je imao zbog rijalitija i o zaradi.

Miki Đuričić progovorio o burnim odnosima iz Zadruge, pa se dotakao OGROMNE CIFRE koju je zaradio u rijalitiju!

Foto: Printscreen RTV Pink

Miki Đuričić govorio je o ženama sa kojima je bio.

- Meni nijedna žena nije došla glave. Postoje neke ljubavi koje mi možda nisu trebale u životu, bilo je prošlo je. Znaš kako kažu: "Svaka nova je prva, svaka nova je prava". Tako da, verovatno, žena sa kojom sa osnovao porodicu i ušao u brak, ona prava. Moguće je da ide sa godinama, ali sam našao sebi srodnu dušu - rekao je Miki.

Foto: Prntscrin

Miki Đuričić bio je nasilan prema Suzani Perović

 

- Tebi su pevačice došle glave - rekao je voditelj, misleći na njegov odnos sa Nadeždom Biljić i Suzanom Perović.

- Pa ne može se to tako reći. Opet kažem, ja sam kriv za neke stvari koje sam sebi dozvolio. Ja samo imam loša sećanja, ne zbog tih žena, nego zbog sebe. Nisam ja ispao, ja sam u tom trenutku bio monstrum. Neki me opravdavaju, ali ne postoji opravdanje. Ne mogu to da izbrišem. Bio bih lud da se ne kajem - rekao je Miki, koji je svojevremeno pretukao Suzanu u rijalitiju, zbog čega je osuđen na kućni pritvor.

- Jeste, ali mi se i iz toga desilo opet nešto lepo. Imao sam tu nanogicu, upoznao sam suprugu, znači Bog me je pogledao i dao mi drugu šansu - ističe Miki.

Foto: Printscreen RTV Pink

Miki Đuričić zadrugar

 

Miki se prvi put pojavio na televiizji 2006. godine kada je učestvovao u prvoj sezoni Velikog brata. Nakon toga bio je u bezbroj rijalitija, u kojima je uglavnom bio diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja. Ipak, u Zadruzi 5 najduže se zadržao.

- Uzeo sam možda 300.000-400.000 evra. Ja sam preko noći postao poznat. Bio sam željan svega, da vidim, da prođem. Ja kad sam imao para, voleo sam da svi imaju. Ja sam mislio da 100.000 evra, prvih kad sam zaradio, da ne može da se potroši do kraja života. Ja odem u fudbalski klub, pa daj garnituru dresova novih. Daj svima sve, obuci, takav sam...Imao sam problem sa kockom. Pa što sam imao problem, što je Tesla imao problem? Kocka je jako ozbiljan problem ako se ljudi ne suoče sa tim. Išao sam na neke seanse i lečenje, mislim nije lečenje, ali razgovor sa psihoterapeutom. Doveo me je u situaciju da sam sebi kažem da sam glup - ispričao je Đuričić u Premijera vikend specijalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading