"Mensurovi me kunu da ću detetu kupovati tablete..." Ana Veselinović očajna zbog ćerke Milice, otkrila o PRIJAVI za Ajdarpašića! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.06.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se majka Milice Veselinović, Ana Veselinović koja nam je otkrila sve o ćerkinom izlasku u socijalnu službu!

"Mensurovi me kunu da ću detetu kupovati tablete..." Ana Veselinović očajna zbog ćerke Milice, otkrila o PRIJAVI za Ajdarpašića! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RED TV printscreen

Nakon informacija da je Milica Veselinović napustila rijaliti, kako bi dala izjavu u socijalnoj službi, kako se navodi, povodom šamare koji je dobila od Mensura Ajdarpašića, njenog bišeg dečka. Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa majkom mlade Veselinovićeve, Anom Veselinović, koja nam je objasnila šta se zapravo desilo. 

U razgovoru sa Anom, otkrila nam je da li je ona bila ta koja je pozvala nadležne organe i da li je tužila Ajdarpašića. 

Foto: E-stock/Č.VUKOJIČIĆ, Privatna arhiva, Ognjen Bogdanović

Milica i Ana Veselinović i Mensur Ajdarpašić

 

- Čula sam nešto, da je neki šamar bio u pitanju, ali taj klip niko nije pokazao, niti sam ja to videla. Ona je to negirala, da ona nikad nije doživela taj šamar - govori Ana za Republika.rs i dodaje:

- Mislim da je to neka državna služba za maloletnike, ako se desilo, mislim da je to bilo dok je bila maloletna, kako se to zove, da su oni reagovali. Ja njega nisam prijavila, to što pričaju i unose informacije tamo, to nije tačno, to je nešto, nešto je država pokrenula nasilje nad maloletnicima. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Veselinović Zadruga 5

 

Na pitanje kako sada gleda na ćerku i koliko joj je teško da je gleda u nervnim rastrojstvima, Ana govori za Republika.rs:

- Utučena je, kada bi joj sada rekli da je otvorena kapija, krenula bi istog momenta kući - govori Ana za Republika.rs i dodaje kroz kakvu torturu prolazi od strane Mensurove podrške:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Milica Veselinović

 

- Nikada nisam bila, neke žene, ne poznajem ih, slale su mi kletve, ,,Dabogda kupovala tablete za sebe i ćerku", zbog Mensura, a ja to nikada, niti sam znala da će sresti Mensura, niti bilo šta od toga, ja znam svoje dete, zaljubila se. Ja čuvam te poruke, ukoliko dođe do nečega, nikoga nisam vređala, ni psovala. Da smo Mensuru uništili život, blage veze nemam sa tim... Ja sam zgrožena, ali videće moje dete kada izađe. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
psihijatar

12.06.2022 08:52

Vidi se kakva majka, takva ćerka, da je vaspitavala, ne bi je pustila sa 17g unutra. Nevaspitana, neobrazovana, bahata....starija nego što ima godina