Viktorija htela da UHVATI FRAJERA NA BEBU! Hladan tuš za Osmakčića i Viki, evo ko je najviše kriv u skandaloznom odnosu! On je otvorio sve karte

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

11.06.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentan odnos pun nasilja i strasti između Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović zapanjio je javnost.

Viktorija htela da UHVATI FRAJERA NA BEBU! Hladan tuš za Osmakčića i Viki, evo ko je najviše kriv u skandaloznom odnosu! On je otvorio sve karte

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Marko OsmakčićViktorija Mitrović ne prestaju da zgražavaju publiku i medije svojim ponašanjem. Zadrugari imaju intimne odnose (od kojih je jedan bio bez cenzure), tuku se, prilikom čega Viktorija izvuče deblji kraj. Ipak, najveći šok usledio je kada je Viktorija saznala da je u drugom stanju, a Marko joj je sve vreme govorio da treba da abortira. U toku svađe iste večeri, Mitrovićeva je ošamarila Osmakčića, a on joj je uzvratio još jače, kao što je i pre toga radio. 

Foto: youtube printsceen

Marko Osmakčić udario Viktoriju Mitrović

 

Osman Karić, otac zadrugara Stefana Karića, prokomentarisao je ovaj odnos za Republika.rs. Najpre je opisao Viktoriju, koja se bavi prostitucijom.

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić

 

- Od samog početka "veze bez veze" Viktorije i Marka, ja vidim samo strast i se**ualnu manijačku požudu. Kakva veza, samo strast, od emocije ni E. Viktorija se izjasnila na samom početku ko je i šta radi, čime se bavi. Zar mislite da bi Marko i njegova porodica bili srećni uz takvu devojku? Ne, ne bi. Viktorija je jedna prostodušna duša, misli da se jede sve što leti, ne smatram je zbog toga krivom, krivim njene "roditelje" bezdušne duše koji su mogli da je ostave kao dete babi i dedi na čuvanje. Šta je ona mogla da nauči od njih, kakvom obrazovanju da je nauče u sredini gde žive i dan-danas. Jednostavno nju je ulica vaspitala a ulica je za takve devojke pogubna - započeo je Osman za naš portal i naglasio da nije samo Marko nasilan prema njoj, već i Viktorija nekad prva digne ruku na partnera, što je takođe za osudu. Pored toga, Osman smatra da Viki hoće da iskoristi trudnoću kako bi zadržala Osmakčića.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Viktorija Mitrović, Marko Osmakčić Zadruga 5

 

- Viktorija je zaljubljena u Marka, zna da će posle rijalitija ostati bez njega, sad koristi situaciju "uhvati frajera na bebu". Osuđujem svaki Markov potez pa i to što je udario Viktoriju, mada ga neću osuditi a da ne osudim i njen šamar upućen njemu. Ona je prvo optužena, a on iz samoodbrane drugooptuženi, bar što se tiče mog suda i osude - podvlači Karić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nasilje u Zadruzi, Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

 

Javnost je uznemirena i činjenicom da je Osmakčićev otac Franjo preminuo. Marko je momentalno izveden iz rijalitija, kako bi bio sa svojom porodicom u teškim trenucima. 

- Markov otac je preminuo, još uvek nemam informacije od čega i zbog čega. Ovim putem koristim priliku da porodici Osmakčić izjavim moje iskreno saučešće. Ne bih nikog da krivim ali mogu pretpostaviti samo jedan od razloga zbog koga je čovek umro - rekao je Osman, misleći na najnoviju situaciju oko Viktorijine trudnoće, te zaključuje:

- Mozda je njegov život okončan da bi drugi život započeo. Moram reći da je sad sve na Viktoriji i Marku. Marku koji Viktoriji nikada neće oprostiti, a ako se dete rodi u znak sećanja na oca, zauvek će ga voleti. Dete neće biti krivo ako će se roditi dabogda, zdravo i živo. Krivi su oni koji su se j**ali i samo na sebe mislili.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Blagoje

12.06.2022 06:14

Sve zadrugarke imaju ugradjene spirale da ne bi ostale trudne.

Dr "Frojd"

12.06.2022 09:43

To kako se ponasala, budimo iskreni : koja porodica bi bila srecna da ima ovakvu zenu za snaju ?

Lida

14.06.2022 20:33

Janjus je Viktoriji rekao da prekine lagati Marka kad god ju zeli ostaviti !! On je izjavio da ova ima spiralu i da kada god Marko oce razlaz od Viki,dolazi do samaranja od Viki,a onda prijetnje da je "mozda trudna " i tako non stop! Marko ispocetka trpio batine,bacao joj stvari,nakon sto je ona njemu polila stvari uljem,ali kasnije je to postalo "ona njega osamari,on njoj vrati",a ona poslije ga moli da imaju odnose i govori da je "ona kriva jer ga je prva udarila " i ne moze bez odnosa to se vidi! Za mir u vezi Marko je morao tri puta dnevno nekada biti s njom,ona lagala da "on to hoce",a ustvari ona bila ta koja je forsirala .. Pogrijesili su jer narod uveliko prica da je ova trudnoca "igrica produkcije "jer su se Dalila i Car razisli i nemaju akcije u Zadruzi,a ako je tako ..ne daj Boze nikome ,jer sa takvim stvarima se ne sali! Marka je Viktorija silom htjela zadrzati i prkosila mu je non stop,ali ipak,da mu je familija toliko monstruozna da prijeti ovako djevojci ,da laziraju smrt oca da bi Marko utekao iz Zadruge,vec je malo previse !! Viktorija nije bas inteligentna djevojka ..jer lupa gluposti i prijeti nekim "vezama vani",misli na klijentelu ,a kad shvati da nitko od tih nece joj pomoci biti ce kuku i jao jer ona ne moze sama sa dvoje djece..ne moze ni sa kcerkicom,kojeg baka i deda cuvaju do ona "zaraduje ",a djed i baka su u shoku da im je unuka izjavila cime se bavi na nac.tv bez srama i stida ...!!! Milan ,zbog rijalitija nagovara djevojku da ostavi bebu,ali nije svjestan da je njoj zivot sa ovom familijom u opasnosti jer je javno prijetio Marko tako zlo ,da ce njegov otac nauditi Viki ...Mnogo me nervira Milan!!! Uzas sta se desava i kako ona pokazuje da je mentalno nestabilna jer cas jedno prica,cas drugo! Ona se "jos uvijek nada da ce Marko da se vrati njoj",a on od prije tri mjeseca zeli da ju ostavi ,a ova mu je prijetila na sve nacine da ju nikada nece moci "ostaviti"..kad odjednom trudnoca vec 2 mjeseca??! Ne znam...Ali znam da ona nije financijski osigurana da moze sama odgajati djecu,a prijetnje koje dobija ni malo nisu naivne...Kasno ce biiti Pinku,ako se njoj nesto dogodi jer jako uticu na Viki ,da "ostavi bebu",a znaju da ova familija nije ni malo normalna ,naprotiv....zastrasujuce je cuti da je jedna djevojka vec osjetila zlo te familije...i slucaj u Zg se ponovo otvara i saznati cemo o cemu se radi!!! Strasno..umjesto da ju odvedu na kiretazu i da baka i dida ne umiru od straha u selu,oni nju nagovaraju da ostavi dijete da bi oni imali pricu za rijaliti,aliiii...ne spominju da ce joj pomoci ikako jer je izgubila sve honorare odavno!!!Sramota sta se radi za gledanost .....a Viki nema ni malo pameti ...ni malo!