Šta se dešava sa Osmakčićima? Marka zadesila očeva SMRT, izašao iz "Zadruge", a onda je samo NESTAO, maćehina reakcija će vas ZABRINUTI! (FOTO)

Autor: ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.06.2022

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs pokušao je da stupi u kontakt sa porodicom Osmakčić, kao i sa Markovom maćehom, a ono što smo zatekli nas je zabrinulo!

Šta se dešava sa Osmakčićima? Marka zadesila očeva SMRT, izašao iz "Zadruge", a onda je samo NESTAO, maćehina reakcija će vas ZABRINUTI! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Zadruga.com youtube printscreen

Zadrugar Marko Osmakčić napustio je rijaliti ,,Zadruga" tokom jučerašnjeg dana zbog smrtnog slučaja. Podsetimo, Marku je, kako je preneo Pink.rs preminuo otac, zbog čega je hitno napustio rijaliti, kako bi bio sa svojom porodicom. 

Nakon napuštanja rijalitija, Osmakčiću se gubi svaki trag!

Podsetimo, veče pre nego što je saznao Osmakčić se obratio ocu Franju Osmakčiću povodom trudnoće Viktorije Mitrović. Reči koje mu je uputio javnost je zgrozila, a u nastavku vam prenosimo citat koji je Marku uputio uživo u prenosu:

- Obratiću se posle ovog izlaganja, sad sam joj fino rekao, i Zoli malo pre, to na finjaka, da ja pušačkam k*rac i da se desi jedna stvar, to na finjaka. Sada se njoj obraćam, milom ili silom! Nek uradi to  za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi...  Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obrattiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateo L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k*rac, a ona da se sladi, neću više! - poručio je Osmakčić, pa napustio Belu kuću, pa zakukao.

 

 

Portal Republika.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Markom i Mario Osmakčićem, ali nam niko nije odgovarao na pozive. Međutim, mi smo nastavili sa istraživanjem, pa smo došli do broja Markove maćehe Renate, te smo nju pokušali da kontaktiramo. Nekoliko puta pozvali smo Renatin broj, ali odgovor nismo dobili. 

Sumnja koja se još više podigla, jeste i ta da su Instagram nalozi braće Osmakčić potpuno nestali ili deaktivirani. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić Instagram ugašen

 

Poteže se pitanje šta to porodica Osmakčić krije, pa čak ni prijatelji nisu dostupni za komunikaciju? Neminovno je da je bol zbog gubitka velika i da su braća sada potrebni jedan drugom. 

Podsetimo, sahrana Franja Osmakčića, kako prenosi Pink.rs, će se održati u ponedeljak.

Republika

Foto: printscreen/instragram.com/heavycur_zadruga

Marko Osmakčić Zadruga 5

 

Viktorija Mitrović želi da strpa Marka Osmakčića u zatvor!

U ranim jutarnjim satima Viktorija se poverila zadrugarima, među kojima se našao i Miki Đuričić, te je ona otkrila da je jednom bivšem partneru namestila da završi u zatvorskoj ćeliji. U nastavku razgovora Viktorija nije krila da je spremna da isto uradi i Osmakčiću iz osvete zbog svega što joj je nažao učinio. 

 

Ja sam jednog monstruma tako strpala u zatvor, evo sad u julu treba da izađe, pa strpaću i njega. Ja ih tako prikupim pa ih pošaljem gde im je mesto. On je lud, baca mi fore, bio je sa mnom "cici, mici", a posle ne može da me gleda. To je radio samo da bi me nagovorio, ne može on mene - pričala je Viki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
mishell

11.06.2022 04:51

ŽIV JE FRANJO