DOKAZI koji će je UNIŠTITI: Taki Marinković progovorio o AFERI sa Diom Kostić, reakcija na vezu sa Saletom Luksom će vas nasmejati! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.06.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković otkrio sve o odnosu sa Diom Kostić!

DOKAZI koji će je UNIŠTITI: Taki Marinković progovorio o AFERI sa Diom Kostić, reakcija na vezu sa Saletom Luksom će vas nasmejati! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Zadrugarka Dia Kostić u svojoj burnoj prošlosti ima aferu sa ocem Maje Marinković, Takijem Marinkovićem, a nakon ulaska u rijaliti ,,Zadruga" sve je isplivalo na videlo. Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Takijem, koji nam je otkrio sve o odnosu sa Diom, kao i dogovoru koji su postigli pre nego što je ona ušla u rijaliti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dia Kostić i Sale Luks se poljubili

 

Naime, Dia se svima predstavila kao prava zavodnica, pa je uspela da šarmira i Saleta Luksa, sa kojim je imala vrelu akciju usred bela dana, pred zadrugarima. 

 

 

Taki se oglasio za portal Republika.rs, pa je ovog puta odlučio da progovori o svemu.

- Čekajte, je l' to ona crna ili plava? Toliko je mojih devojaka unutra, da ne znam da koju tačno mislite - rekao je kroz osmeh Taki za Republika.rs, pa nastavio:

- Ma, dajte, uopšte neću da dajem na važnosti devojkama koje preko mene hoće da imaju priču u rijalitiju. Najbolje bi bilo da ja ne progovorim i ne krenem da pričam i iznosim šta je istina.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Taki Marinković

 

Na pitanje kako gleda to što se upustila u ljubavnu aferu sa Saletom Luksom, Taki za naš portal govori:

- Ma, smešna priča, zakačila se za prvog koji je hteo. Vi ste videli šta ona radi i kako se ponaša. Ja čekam da izađe sve o njoj unutra, pa ću ja onda da vam dam sve dokaze, tad će vam sve biti jasno - govori Taki za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ari

10.06.2022 21:36

Sta se ova budaletina reklamira ili je samo ponosan na dobro cerkino delo.