HOROR! Stanija brani Osmakčića koji bije trudnu ženu! Uz Marka bih bila čak i da UBIJE nekog

Autor: Melina Gvero

Zadruga

10.06.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević prokomentarisala aktuelnog zadrugara Marka Osmakčića.

HOROR! Stanija brani Osmakčića koji bije trudnu ženu! Uz Marka bih bila čak i da UBIJE nekog

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official, Republika/O.Bogdanović

Stanija Dobrojević šokirala je javnost kada je podržala monstruma Marka Osmakčića, koji je tukao i šamarao trudnu devojku Viktoriju Mitrović. Starleta je za čoveka koji ne prestaje da šokira javnost agresivnim ponašanjem imala samo reči hvale.

Naime, starleta je u skandaloznoj izjavi branila Marka, te rekla da bi stala na njegovu stranu čak i da ubije nekog. Ovakav Stanijin stan iznenadio je mnoge, a najviše žene koje su pretrpele bilo koji vid nasilja od partnera.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija Mitrović Marko Osmakčić nasilje

 

- Marko mi je lojalan drug i prijatelj, onda sam i ja tri puta bolja. Ako si mi ti prijatelj, a ubio si čoveka, ja bih uvek stala uz tebe. Linčuju ga i pitaju me zašto imam lepu reč za nasilnika. Ovo jesu strašne stvari što se dešavaju tamo, ali ja ću uvek imati lepu reč za njega. Vraćam istom merom, uvek je imao lepu reč za mene. Mi smo super funkcionisali, on se u najboljem svetlu pokazao dok se družio sa mnom - šokirala je Stanija, te dodala da Viktoriji želi sve najbolje, kao i da ona treba da izađe na pravi put:

- Odluka oko abortusa treba da bude obostrana. Deca kada dolaze na ovaj svet, treba da budu voljena i željena, da im pružimo lep život. Da uživaju u ljubavi, ona ima jedno dete, on očigledno to ne želi, teško je to komentarisati. Njene traume su strašne, želim joj da izađe na pravi put.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić tuče Viktoriju Mitrović Zadruga 5

 

Nakon ovakve javne podrške društvene mreže su se usijale, a svi su oštro osudili Stanijin potez, koji je, blago rečeno, skandalozan.

- "Ti, devojko, nisi normalna, kako bi bilo da tebe neko šamara, da li bi i tada isto pričala", "Ma hoće da bude s njim u vezi, pa ga sada brani", "Šta, bre, pričaš, kako te nije sramota da braniš nasilnika", "Marko se loži na nju, zato ga ona i brani, mnogo si sebična" - samo su neki od komentara.

Foto: Printscreen RTV Pink

Stanija Dobrojević o Marku Osmakčiću

Inače, Stanija smatra da bi Marko bio totalno drugačiji da je ona ostala duže u rijalitiju. Kako kaže, on je prema njoj bio i ostao pravi džentlmen.

- Da sam ostala tamo i da se družio sa mnom, izvukla bih samo najbolje iz njega jer ja sam taj tip žene, koja izvlači najbolje iz tebe, dajem vetar u leđa i izvlačim maksimum. On se ponašao džentlmenski dok se družio sa mnom. Kontaktirala sam s Markovim bratom po izlasku jer su mu bile potrebne neke stvari, ali nisam produbljivala komunikaciju, distancirala sam se. Znam da su njegovi uvek imali lepu reč za mene - zaključila je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Ja

11.06.2022 02:34

Stamota. Odobravas batine I ubistvo. Pa udaj se za njega.

Ja

13.06.2022 11:13

@Ja - Stanija je zaljubljena u Osmakčića. Bez obzira na agresivne postupke Viki Mitrović koje ispoljava ne bez razloga prema Marku, On je više kriv.