Miljana Kulić napravila PREOKRET u životu, progovorila o najvećoj intimi: Nakon OPERACIJE vraća se u Srbiju i UDAJE SE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.06.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je priznala da će se uskoro udatui za Nenada Macanovića Bebica!

Miljana Kulić napravila PREOKRET u životu, progovorila o najvećoj intimi: Nakon OPERACIJE vraća se u Srbiju i UDAJE SE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Miljana Kulić po ko zna koji put diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Zadruga" zbog njenog nedoličnog i bahatog, agresivnog ponašanja prema cimerima, a nakon što je izbačena, ona se odlučila da se uputi ka Turskoj gde će za samo nekoliko dana obaviti operaciju želuca koju je dugo planirala. 

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani

 

Međutim, trema i uzbuđenje Miljana ublažava na Instagram storiju, tako što svojim pratiocima odgovara na pitanja, koja se tiču njenog odnosa sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je takođe diskvalifikovan, te televiziji ,,Pink" mora da plati kaznu u vrednosti od 50. 000 evra. 

Naime, ono što su Miljanini pratioci htela da saznaju jeste da li će se udati za Bebicu, na šta je ona odlučila da odgovori i napokon stavi tačku na spekulacije o raskidu sa Nenadom nakon diskvalifikacije. 

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica Zadruga

 

Podsetimo, Miljana je u tursku kliniku otišla sa majkom Marijom Kulić i baš dečkom Bebicom. 

- Da li planiraš svadbu sa Bebicom? - glasilo pitanje, na šta je Kulićeva odgovorila:

- Daaaa.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading