Bivša zadrugarke se POSKIDALE, pa pokazale vrela tela: Maja Hadrović pokazala stomak nakon POROĐAJA, a nju u ovakvom izdanju niste viđali! (ANKETA)

Autor:

Zadruga

08.06.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše zadrugarke se poskidale kraj bazena, a čak jedna od njih će vam izazvati srčane smetnje!

Bivša zadrugarke se POSKIDALE, pa pokazale vrela tela: Maja Hadrović pokazala stomak nakon POROĐAJA, a nju u ovakvom izdanju niste viđali! (ANKETA)

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Sezona kupanja još uvek nije otvorena, a naše poznate cice već su se poskidale u mini bikinije i pokazale na društvenim mrežama kako izgledaju njihova izvajana tela. Poznate dame, odnosno bivše zadrugarke na Instagram profilima redovno objavljuju provokativne fotografije, a kako se leto poodmaklo, pratioce su pozdravile golim nogama i bujnim dekolteima. 

Među prvim ja to uradila starleta Maja Marinković, koja je već poznata kao jedna od atraktivnijih rijaliti zvezdi. Maja je na skupocenoj jahti, koju je iznajmila, skinula odeću i ostala i privlačnom belom kupaćem kostimu, koji je naglašavao njene atribute. 

 

 

Odmah do Maje, našla se i voditeljka Sanja Stanković, koja je za destinaciju za odmaranje izabrala periferiju grada. Sanja se opustila kraj privatnog bazena, a na svoje izvajano telo navukla je provokativan plavi kupaći. Komentari su se usijali na društvenim mrežama, a Stankovićeva je još jednom pokazala zbog čega je uvek u samom vrhu najpoželjnijih devojaka sa estrade. 

 

 

Sa druge strane, Maja Marković Hadrović nedavno se porodila drugi put i na svet donela naslednika. Maja je u braku sa Alenom Hadrovićem krunisala njihovu ljubav dečakom, kom su dali ime Vuk. No, ni drugi porođaj nije Hadrovićku doveo do lošeg fizičkog stanja, baš suprotno. Ona je na Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Alenom i naslednicima, a njih četvoro su poput prave porodične idile, uživali kraj bazena. Tom prilikom Maja je pokazala telo, koje je već sad dovela do perfekcije. 

 

 

Pevačica i bivša zadrugarka Ana Bulatović na Instagram profilu objavila je fotografiju u izazovom kupaćem kostimu, koji je izazvao lavinu komentara na društveoj mreži. Anu nemamo često priliku da vidimo u ovakvim izdanjima, a definitivno da se nakon rijaliti potpuno opustila kada je sražemljivost u pitanju. 

 

 

Na kraju ove vrele liste je i pevačica Rialda Karahasanović, koja je uvek među među najizazovnijim devojakam u rijalitiju ,,Zadruga". Rialda je na Instagram profilu objavila provokativnu fotografiju, na kojoj pozira kraj bazena, a svi su primetili njen savršen izgled kože. Zategnuta kao praćka, Rialda je pobrala sve simpatije svojih pratilaca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

Želimo da čujemo i vaše mišljenje - Koja bivša zadrugarka izgleda najizazovnije u kupaćem kostimu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading