Car i Mateja u ŽESTOKOM OKRŠAJU! Filip NASRNUO na Matijevića i ODALAMIO GA, zadrugari uskočili da spreče INCIDENT! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.06.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Mateja Matijević imali žestok okršaj!

Car i Mateja u ŽESTOKOM OKRŠAJU! Filip NASRNUO na Matijevića i ODALAMIO GA, zadrugari uskočili da spreče INCIDENT! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Jučerašnji dan je bio rezervisan za "Izbor potrčka" nakon kog su Car i Mateja ušli u sukob do te mere, da je Filip izazvao fizički kontakt i udario Matijevića, zadrugari su u omentu uskočili da se izbegne veći incident.

- Slovo nisam spomenuo za nju,da li ste vi sijemski blizanic?- pitao je Car Mateju dok mu je on odgovrio da su on i Mina u vezi.

Mi smo u vezi- rekao je Mateja oštro odgovorivši i okrenuo se ka Dalili pa je počeo da je vređa kako bi isprovocirao Cara.

- J*bem je u usta! - rekao je Mateja Dalili, a Filip je poludeo i nasrnuo na njega

- Za šta ti nju j*beš u usta - vikao je Car i u jednom momentu udario Mateju.

Zadrugari su odmah skočili kako ne bi došlo do većeg haosa. Kako je izgledao njihov sukob možete pogledati u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading