SKANDAL U CIK ZORE! Orila se Zadruga, Aleksandrina HISTERIJA dosegla VRHUNAC, URLALA na sav glas i BACALA SE, Dejan ostao u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.06.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić nakon svađe sa Dejanom upala u stanje histerije!

SKANDAL U CIK ZORE! Orila se Zadruga, Aleksandrina HISTERIJA dosegla VRHUNAC, URLALA na sav glas i BACALA SE, Dejan ostao u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Turbulentna noć je protekla u Beloj kući, te su Dejan i Aleksandra nastavili svađu u Rajskom vrtu. Aleks je do mere dobila napad histerija, da je vrištala, plakala, urlala i bacala se po zemlji. Dejan je ostao šokiran njenim ponašanjem, te nije mogao da je smiri, nego je terao da ode u toalet da se umije.

- Ostavio bih te ovde, ali ne mogu. Neću da te nosim na duši - rekao je Dejan.

- Ti mene i dalje ubeđuješ - plakala je Aleks.

- Aleks, ovo nije etiketa koja se nosi na čelu, snimak, pogledaj me u oči - rekao je Dejan.

- Ti mene ne razumeš - plakala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Aurora12

07.06.2022 11:21

Ova glupaca glumi Maju Marinkovic i Lunu. Videla ona da je to zanimalo publiku, pa hajde i ona. Tako je dosadna i iritantna. Da sam na mestu Dejana ja bih je sutnula pa neka kresti iskici koliko hoce. Odvratna je. Samo neka nastavi ovako i uskoro ispada

Odgovori 11 0
Za ne poverovati

07.06.2022 12:00

...ova glupa histericna devojka je katastrofalnog ponsanja. Histerija i ludilo bez razloga, a povod tek za ne poverovati . Da sam Dejan,odavnoo bi bila bivsa !!!

SLOBO55

07.06.2022 14:04

Nema njoj pomoči koliko god se Dejan trudio