Dija Kosti u AFERI SA POLITIČAREM: Svi detalji veze koji su se skrivali, ISPLIVAO NEOBORIV DOKAZ - vatrena zadrugarka u zanosu sa NJIM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.06.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dija Kosti u vezi sa Vukom Đuričićem!

Dija Kosti u AFERI SA POLITIČAREM: Svi detalji veze koji su se skrivali,  ISPLIVAO NEOBORIV DOKAZ - vatrena zadrugarka u zanosu sa NJIM! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dija Kosti

Dija Kosti ušla je u žižu javnosti nakon što je ušla u Zadrugu 5, ali malo ko zna da je ova vatrena plavuša svojevremeno već bila u jednom rijalitiju 2015. godine, ali je izgledala potpuno drugačije, u pitanju je rijaliti"Maldivi", a tad je zavela tadašnjeg zavodnika Vuka Đuričića kome nijedna učesnica nije odolela, pa ni ona.

Naime, Dijamond je bila svojevremeno u rijalitiju u kom je kao i danas bila fatalna zavodnica, pored mnogih učesnika u tom momentu je u jeku popularnosti bio Vuk. M. Đuričić, mladi političar koji joj je bio antipatičan na samom startu, ali je kasnije bljesnula ljubav, te je on prekinuo svoju vezu i upovio u romansu ipravo sa njom.

 

 

 

Sve se dešavalo, tokom žurke u kući, oni su se opustili i malo zapili, te je tako atmosfera učinila svoje. Dajmond i Vuk su počeli pred svima da se ljube, dok je Zmaj od Šipova koji se takođe u tom momentu borio za njenu naklonost, tvrdio kako je među njima bilo i se*sa.

- Mala je zaljubljena u mene - pričao je Vuk tada.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Vuk M. Đuričić i Dijamond Kosti

 

Vuk Đuričić i Diamond, sada Dia su svoju ljubav započeli u rijalitiju "Maldivi", zajedno ostali do finala i obećali da će njihova ljubav nastaviti i nakon finala.

Međutim, Diamond je pozvana da već sledećeg dana nastavi rijaliti borbu u Parovima, što se njenom dečku nije svidelo, te je ostavio i tada je pukla tikva, ali vezu sa Vukom od tada više nije ni spominjala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading