SNIMAK Marka Osmakčića ZAPREPASTIO JAVNOST: Ova SKANDALOZNA scena je izazvala MASOVNE reakcije, svi su se zapitali da li je on BIPOLARNA LIČNOST?! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.06.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Marka Osmakčiča osvanuo na društvenim mrežama!

SNIMAK Marka Osmakčića ZAPREPASTIO JAVNOST: Ova SKANDALOZNA scena je izazvala MASOVNE reakcije, svi su se zapitali da li je on BIPOLARNA LIČNOST?! (VIDEO)

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ

Marko Osmakčić

Isplvao je skandalozan snimak Marka Osmakčića jednog rijalitija u Švajcarkoj, gde se udvarao atraktivnoj plavuši na najmazniji i najšarmantniji mogući način, i pritom joj istakao da voli visoke plavuše koje su dominantne i stroge prema njemu sa sve osmehom na licu.

Dok sa druge strane u istom snimku ali u drugom rijalitiju "Zadruga" vidimo ogorčenog, isfrustriranog sadistu sa onižom crnkom Viki Mitrović, koju maltretira, vređa, tuče i iživljava se nad njom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viki Mitrović i Marko Osmakčić

 

Ove dve oprečne scene izazvale su masovno zgražavanje na društvenim mrežama, te su se svi pitali da li je ovo zapravo ista osoba, te da li je on bipolarna ličnost.

Njihova turbulentna veza izaziva veliku pažnju, te su jedan dan u očajnim odnosima, gde je on vređa na najgnusniji mogući način, dok drugi dan završe ispod pokrivača.

Bilo kako bilo ova scena  Marka Osmakčića nimalo nikome nije bila prijatna za gledanje, te su negativni komentari pljuštali sa svih strana

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading