Stefan Karić opisao kako se njegov otac BORIO SA DROGOM: Kašičice su izgorele od sveća! Zadrugar se prisetio i pokojne Dijane!

Autor:

Zadruga

05.06.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić otvorio je dušu o ocu i pokojnoj devojci.

Stefan Karić opisao kako se njegov otac BORIO SA DROGOM: Kašičice su izgorele od sveća! Zadrugar se prisetio i pokojne Dijane!

Foto: Printscreen RTV Pink, printscreen, Republika

Stefan Karić i Dijana Milojković, Osman Karić

Stefan Karić rijaliti učesnik, progovorio je o svojoj porodici.  On je dete razvedenih roditelja.

- Moja majka je radila neki posao sa kompjuterima, nije bila čistačica da se na taj način borila, ali imala je dva posla, čak nekad sa strane. Živeo sam sa majkom do svoje 21, 22. godine. Onda sam otišao kod oca, ona je mnogo brinula. Dovodio sam devojke, ali nisam mogao da... Majka je imala svoje vizije, imala je svoje principe, morao sam da više učim - rekao je Stefan, čiji se otac, Osman Karić, svojevremeno drogirao. 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić Stefanov otac

 

- Otac je bio svestan, bez obzira na to što je konzumirao, znam kako se skinuo, da je imao to kod sebe i da nije koristio. Dolazili su neki njegovi prijatelji, nutkali su mu to a on je posle pobedio sve. To su velike muke i neverovatne situacije.  Prolazio sam taj odnos sa njim, slike su mi u glavi... Svašta sam preživeo kao mali... Gledao sam kako je to nešto na stolu, kašičice koje su bile izgorele od tih sveća, upaljača... I dan-danas pamtim to jedno biciklo koje je bilo u dvorištu, gde su se okupljali njegovi prijatelji. Bilo im je krivo što su krenuli tom stranputicom. Sećam se te sobice od njegovog drugara, gde su se skupljali, ja sam uvek izlazio i vozio taj bicikl kad su to nešto radili... To je bila jedna mala bicikla sa tri točka, imala je mrežaste felne. Vozio sam taj trocikl, išao kroz garažu, dok sam čekao da se to nešto završi. Osman nikada nije dozvoljavao da ja to gledam lično, ali sam bio upoznat sa tim... Ta njegova ekipa je počela to da konzumira, radili su neke od jačih momaka u gradu, neki su nažalost izgubili živote zbog toga ili imaju posledice. On se izvukao iz toga.

Foto: printscreen rtv pink

Stefan Karić o Osmanu Kariću i Dijani Milojković

 

Ja sam dosta naučio, nikada se nije desilo da to probam. Nikad nisam imao želju, gadilo mi se. Sama ta pomisao na to mi je to u glavi napravila, tu barijeru... Sto puta je Osman sa mnom pričao o tome, dosta me je naučio. Namestilo se kao da je on taj period dao da bi mi pokazao šta ne treba da radim. Majka i on tada nisi bili zajedno, ona je radila po ceo dan, borila se. Otac me je viđao skoro svakog dana. Prvo vikendom, a onda... Viđali smo se skoro svakog dana, uvek smo bili u kontaktu. Nije bilo perioda da se ne viđamo

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Osman Karić životna priča

 

Stefan Karić bio je u vezi sa pokojnom manekenkom Dijanom Milojković, koja je umrla od karcinoma.

- 2016. godine upoznao sam Dijanu nisam znao u kakvom je stanju, saznao sam posle par dana. Svugde smo išli. Najlepši period života sam njoj posvetio, bilo joj je teško. Neke stvari nije uradila da bi meni bilo bolje, kao da je digla ruke od svega. Pet godina se borila sa opakom bolešću. Bio sam u situaciji, gledam da li diše u toku noći, budim je drmam, on kaže: "Šta ti je, živa sam!" - ispričao je Stefan.

Foto: Instagram.com

Pokojna Dijana Milojković i Stefan Karić

Uprkos velikom bolu, Stefan je nastavio dalje. Sada je u emotivnom odnosu sa Jovanom Ljubisavljević, a njihova veza je počela u rijalitiju "Zadruga".

Foto: ST/N. Mutić

Jovana Ljubisavljević u vezi je sa Stefanom Karićem

 

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading